Volgens de laatste geruchtenstroom zal de iPhone-line-up van Apple in 2020 worden opgeschrikt met maar liefst vier nieuwe iPhone 12 modellen, welke zoals getrouw in de herfst worden uitgebracht. Plus een afzonderlijke iPhone waar wij daarvoor reeds mee verrast worden!



APPLE GERUCHTEN

Volgens de laatste berichten zal Apple de traditie breken en vier nieuwe iPhone 12 modellen in 2020 uitbrengen. Maar vergeet daarnaast ook de geruchten omtrent de iPhone SE 2 niet, wat het totale aantal nieuwe iPhones in 2020 op vijf zou kunnen brengen.



Afgelopen week waren er alsook geruchten te vernemen dat de TouchID weer in de mobiel terugkomt. Dit dankzij een nieuw type Qualcomm vingerafdruklezer in het scherm.



DE BEELDGROOTTES

Volgens JPMorgan-analist Samik Chatterjee zal Apple in het najaar van 2020 vier nieuwe iPhone 12 modellen uitbrengen: namelijk een 5.4 inch model, twee 6.1 inch telefoons en een 6.7 inch telefoon. Deze zullen allemaal beschikken over OLED beeldschermen.



Deze voorspellingen (qua beeldgroottes) werden deze week evenzo beweerd door Ming-Chi Kuo, die gelooft dat de huidige 5.8 inch iPhone 11 Pro mogelijkerwijs verdwijnt.



IPHONE 12 EN DE PRO VARIANTEN

De 5.4 inch en één van de 6.1 inch varianten zullen de goedkopere apparaten zijn, welke dan vermoedelijk de iPhone 12 genoemd worden. De duurdere telefoons zullen dan dus bestaan uit ook een 6.1 inch, plus een 6.7 inch variant. Gespeculeerde namen zijn hierbij respectievelijk de iPhone 12 Pro en 12 Pro Max.



De levering van dubbele camera’s zal naar verwachting gelijk blijven op de standaard iPhone 12 modellen.



Van alle nieuwe iPhone 12 modellen wordt verwacht dat ze allemaal de toeters en bellen bevatten die we eerder in andere geruchten reeds hebben vernomen. Denk hierbij aan een nieuw ontwerp en de ondersteuning van 5G.



5G EN TRIPLET KIJKERS

Eén bericht geeft echter aan dat de geavanceerde ‘Pro’ telefoons een 5G mmWave ondersteuning en een camera-array met drie camera’s krijgt, waarmee die derde camera kan meehelpen bij het vastleggen van diepte-informatie.



Naar verwachting zullen de reguliere iPhone 12 modellen dubbele camera’s hebben en (slechts) het standaard 4G netwerk ondersteunen.



LIGHTNING OF NIET

Vervolgens is er dan nog de komst van de opvolger van de iPhone SE... Plus dat Kuo’s voorspelling idem dito laat zien dat de Lightning kabel ondersteuning van de iPhone reeks sinds 2021 komt te vervallen...



Een aantal geruchten van de afgelopen week hadden beweerd dat Apple de ultrasone vingerafdrukscanner van Qualcomm in ten minste één van de nieuwe iPhones zal gebruiken die volgend jaar worden uitgebracht. Maar er bestaat een mogelijkheid dat dit wellicht 2021 gaat worden...



Er zijn reeds enkele Android telefoons te zien geweest, zoals de Galaxy S10 en Note 10, met een Qualcomm vingerafdruklezer op het scherm. Maar deze afgelopen week onthulde Qualcomm een ​​30x20 mm in-screen lezer genaamd de 3D Sonic Max, die ons enkele clues geeft over wat we zouden kunnen verwachten als Apple deze technologie in de nieuwe iPhone zou gaan gebruiken.



Het beloofd zo weer een spannend iPhone jaar te worden in 2020. i-Mania blijft jou wel op de hoogte houden over alle nieuwe ontwikkelingen en levert uiteraard support en fraaie hoesjes voor al jouw huidige Apple iPhone modellen



Apple