Nu het tempo van de evolutie van de smartphone zo snel gaat, is er altijd wel iets interessants of spectaculairs in de coulissen aan het wachten.



En zodra je het allernieuwste toestel reeds hebt gespot en bespioneerd, is er reeds weer een vooruitzicht naar het volgende ‘hot item’.



We kijken hier vandaag bij i-Mania even naar een aantal telefoons welke nog niet zijn gelanceerd, maar wel de aankomende telefoons voor 2019 zijn.



Huawei P30 & P30 Pro

De Chinese telefoonmaker Huawei had een geweldige jaar in 2018 met de P20 en de Mate 20, plus de bijbehorende Pro versies van deze telefoons. Eind maart is de grote lancering van de Huawei P30 en P30 Pro.



Je kan uiteraard verwachten dat de tech van de Mate 20 opgewaardeerd wordt in het nieuwe aankomende vlaggenschip van Huawei.



Verwacht dus een 7nm Kirin 980 processor en een drievoudige camera aan de achterzijde. De P30 Pro krijgt eveneens een 10x hybride zoomcamera met een futuristische ‘time-of-flight’ (*) functie die ook diepte kan waarnemen.



Apple iPhone XI

Op dit moment is het moeilijk om precies te weten hoe Apple zijn volgende iPhone zal noemen. We hebben al geleerd dat het geen 5G handset is. Apple zal, zoals vaak het geval is, zijn tijd afwachten alvorens het deze nieuwe technologie gaat gebruiken.



Er worden opnieuw twee maten verwacht en geen enorme verandering in het ontwerp, maar er zijn tot nu toe helaas maar weinig geruchten in omloop...



Samsung Galaxy Note 10

Dit wordt dit jaar de tweede ‘grote’ mobiele telefoon van de Koreaanse telefoonfabrikant Samsung. Er is al wat geroezemoesd over de nieuwe Galaxy Note 10.



De 3.5mm hoofdtelefoonaansluiting ontbreekt waarschijnlijk en het scherm zal wederom weer ‘ge-upsized’ worden, om het zo te onderscheiden van de Galaxy S10+.



Er is alsook de suggestie gewekt dat Samsung de zogenaamde ‘camera-notch’ in het beeldscherm zal blijven vermijden. Verwacht echter dat deze telefoon pas in augustus 2019 aan het publiek getoond wordt.



Huawei Mate X

Dit is wellicht de nieuwe standaard voor het opvouwen van een telefoon. Het ontwerp van de Huawei Mate X verraste veel mensen en wierp de aankomende Galaxy Fold zelfs in zijn schaduw.



Het is vrij kostbaar te noemen voor 2300 Euro! Maar het zal een 5G toestel zijn, een buitenvouwontwerp aanbieden en we weten dat het halverwege dit jaar door de EE keuring komt.



Het is een lust voor het oog, maar is het daadwerkerlijk de toekomst van telefoons? We zullen zien!



De tijd zal leren wat er op technologisch smartphone gebied te verwachten staat. Wat er echter ook mag komen, i-Mania zal altijd voor jou klaar blijven staan met de juiste mobiele telefoon ondersteuning!

Bron: pocket-lint.com

(*)https://nl.wikipedia.org/wiki/Time-of-flightcamera