2019 is wederom een spannend jaar als het gaat om nieuwe smartphones, met uiteraard fijne bijbehorende mobiele accessoires van i-Mania.



Samsung versus Apple

De nieuwe Samsung Galaxy S10 telefoons voegen een nieuw hoofdstuk toe aan de langlopende strijd tussen Samsung en Apple voor ‘s werelds beste smartphone.



En alhoewel iedereen erg onder de indruk is van wat er tot nu toe van de S10 te zien was, behoudt Apple zijn voorsprong op de concurrentie dankzij z’n iPhone XS Max.



Apple XS Max

Met het 6.5 inch OLED scherm welke in deze fraaie telefoon gepropt is, is die XS Max niet veel groter dan de iPhone 8 Plus. Waar jij dan wel de hoofdprijs voor moet betalen... Maar in ruil daarvoor krijg je vervolgens geoptimaliseerde camera’s en een processor die veel van zijn rivalen op een zijspoor zet.



Apple XR

Als jij echter niet zo’n groot scherm nodig hebt, dan is de goedkopere iPhone XR voor de meeste personen een geweldige optie.



Je krijgt nog steeds een groot 6.1 inch scherm, dezelfde geweldige camera en processor en veel leuke kleurenopties. En zijn batterij gaat langer mee dan de iPhone XS Max, maar je krijgt helaas geen OLED scherm of een 2x optische zoomlens.



Samsung Galaxy S10

Wat de nieuwste mobieltjes van Samsung betreft, profiteert de Galaxy S10 Plus van een krachtige processor, een veel betere camera en de beste batterij levensduur die jij kan vinden in een huidige top-telefoon. Het is simpelweg de telefoon die je neemt als jij het allerbeste Android toestel wilt!



Pixel 3 & 3 XL

Android-puristen zouden zich echter moeten wenden tot de Pixel 3 of Pixel 3 XL. Op basis van tests is de Pixel 3 de beste cameratelefoon op de markt. Andere hoogtepunten zijn de ‘AI-functies’ zoals ‘screening robocalls’ en Android 9 Pie.



OnePlus 6T

Indien je wilt voorkomen dat jij teveel geld aan een mobiele telefoon besteedt, maar je nog steeds van premium functies kan genieten, dan is de OnePlus 6T een fantastische smartphone. Het biedt een snelle in-screen vingerafdruklezer, een prachtig 6.4 inch OLED scherm en vlaggenschip specs.



Samsung Galaxy Note 9

Met de Galaxy Note 9 heeft Samsung zich bij de iPhone X top aangesloten in het premium mobiele segment. Maar dit toestel is deze aanschafprijs meer dan waard als jij de beste ‘big-screen’ telefoon wilt.



Zijn 6.4 inch display is prachtig en je krijgt nieuwe AI-ondersteunde camera’s voor het automatisch herkennen van verschillende scènes om zo de beste foto’s te verkrijgen.



Een ander hoogtepunt is een Bluetooth compatibele S Pen, waarmee jij de telefoon eenvoudig op afstand kunt bedienen voor het maken van selfies, het wijzigen van muzieknummers en nog veel meer.



Plus i-Mania!

Maar natuurlijk weet jij wel... Die allerfijnste smartphone van 2019 is pas echt compleet met de beste accessoires van i-Mania!

Via tomsguide.com