Iedereen die je het vraagt is het er over eens: de Samsung Galaxy S8 is een wonderschone verschijning. Het is niet alleen een schoonheid om naar te zien maar daarnaast ook een beestachtig snel werkende mobiel.



De Chinese telefoonhoesjes makers wilden er voor zorgen dat jouw mooie beestje niet erg naakt rond zou gaan lopen en zo lelijke deuken zou kunnen oplopen. Want dat is natuurlijk niet goed voor het imago van je trotse bezit. Dus bedachten de Chineze ontwerpers een mooi hoesje met een retro Crazy Horse structuur.



Maar hoe kwamen ze in vredesnaam op de naam Crazy Horse. Want was Crazy Horse niet die Oglala Lakota indiaan die bekend werd als een groot krijgsleider waarvan zijn daden symbool staan voor de ellende die de Indianen meegemaakt hebben door de Amerikaanse landhonger naar het westen...
Het Crazy Horse Memorial in Amerika is in ieder geval de grootste sculptuur ooit door mensen gemaakt. Een eerbetoon dus kan mogelijk zijn!



Een ander vermoeden is dat de Chinezen de Crazy Horse aankleding naar aanleiding van een trip naar Frankrijk hebben ontdekt. Want in Parijs is het waar je prima beauty and glamour kan aanprijzen. En waar kan dat niet beter dan bij het bewonderen van de mooie en onbeklede betoverende cabaret meiden van de Crazy Horse club...



Wellicht dachten de Chineze ontwerpers toen bij hun bezoek wel: laat al dat S8 moois niet voor altijd in hun blootje staan, want wanneer het nodig is moet hetgeen wat zeer fijn gemaakt is absoluut prachtig voor de dag kunnen komen!



Wat vind jij van dit verhaal? Of heb je misschien een andere gedachtegang?