Onze moeders belonen voor alles wat ze voor ons doen (of gedaan hebben) is geen gemakkelijke taak. Maar we kunnen dit met moederdag altijd proberen via een handig tech cadeau van i-Mania!



Niet alle moeders hebben speciale instructies nodig voor het inschakelen van de tv. Dus of jouw moeder nu wel of niet één van de eerste is die het allernieuwste streaming apparaat gebruikt, alle iPhone-hacks kent, of jou zelfs een aantal tech tips leert, dan zijn hier enkele interessante moederdagcadeaus voor haar.



Van draagbare technologie die ze mee naar huis kan nemen tot huishoudelijke gadgets die ze overal in huis kan gebruiken, deze geweldige technische cadeaus zijn zeker goede binnenkomers!



Digitale fotolijst

Zodra mama al die digitale foto’s bezit, heeft ze uiteraard ook een plek nodig om ze weer te geven. Het verbazingwekkende van deze elektronische fotolijsten is dat ze al het werk voor je doen. Alle foto’s komen slim voorbij op de fraaie display.



iPhone schouder tasje

Je moeder aanbidt haar iPhone, maar wellicht wil ze liever niet betrapt worden op rondlopen met zo’n puik stukje technologie. Daar is ze veel te verfijnd voor. Dus een leuk iPhone schouder tasje die haar een speciaal gevoel geeft, terwijl ze wellicht gewoon naar de supermarkt gaat voor wat melk, doet mini-wonderen!



Universele USB autolader

Houd moeder lekker fijn opgeladen wanneer ze boodschappen doet via een universele USB autolader. Het is net zo eenvoudig te gebruiken als het omdraaien van de contactsleutel. Ze hoeft het enkel maar op de sigaretten aansteker aan te sluiten om voldoende energie te krijgen voor haar gadgets.



Robuust telefoon hoesje

Ze heeft de telefoon, maar ze kan ‘m ook per ongeluk laten vallen en breken... Dat weten wij allemaal wel. Daarom heeft ze wellicht een stoer of elegant robuust telefoon hoesje nodig om deze misère te voorkomen.



Fitness smart band horloge

Voor moeders die regelmatig naar de sportschool gaan is een smart band horloge is een geweldig cadeau. Want voor iedereen die fit wil worden of alle gegevens wil bijhouden is zo’n slimme fitness tracker bijzonder behulpzaam!



Glitterpoeder telefoonhoesje

Zelfs als ze nauwelijks weet hoe ze een mobiel moet gebruiken, moet zij er nog steeds modieus uitzien wanneer ze het probeert te gebruiken. Met een glitterpoeder telefoon hoesje kan onze lieve mama modieus op de hoogte blijven van alle mode en technologie.



Smart stofzuiger 

Normaal gesproken is het geven van een stofzuiger aan iemand niet echt een goed idee. Maar mama (en papa, plus alle anderen in het huis) zullen geobsedeerd zijn door dit automatische ding. En waarom? Het huishoudelijk stofzuigen wordt nu namelijk afgehandeld door een robot!



Smart sleutel tracker

Laat je moeder haar belangrijkste dingen zoals sleutels, portemonnee of een telefoon niet verliezen. Met een smart sleutel tracker kan ze heel simpel zonder gedoe uitvinden waar al haar waardevolle spullen zich bevinden.



IP beveiliging camera

Ongeacht hoe oud je bent, onze moeders zullen ons er altijd aan herinneren “veilig te zijn”. En we weten zeker dat dit beide kanten op gaat. Geef haar (en jouzelf) dus een aangename gemoedsrust met een IP beveiliging camera voor huisbeveiliging, zodat zij via haar smartphone (of wijzelf) overal en altijd een klein oogje in het zeil kan houden.



Iedere moeder, techneut of geen, kan absoluut een goede i-Mania gadget waarderen die haar leven gemakkelijker en gelukkiger maakt.

Via dodoburd.com en mashable.com