De technologische ontwikkelingen groeien veel sneller dan verwacht. Zo komt er ook iedere keer weer een nieuwe Samsung Android smartphone op de markt die nog beter is dan de versie ervoor.



Al deze nieuwe Android mobieltjes hebben steeds meer mogelijkheden en bevatten functies die absoluut uniek zijn. En in 2020 worden de beste Samsung Android telefoons geleverd met veel meer geavanceerde en geoptimaliseerde technologie dan ooit tevoren.



Veel van deze Samsung smartphones bevatten direct al meer dan 4 GB RAM werkgeheugen en hebben een minimale opslagruimte van 64 GB ROM. Plus als je naar deze telefoons kijkt, hebben ze een hoogwaardig Quad of Full HD scherm, is de levensduur van de batterij behoorlijk en is de snelheid van het Android systeem evenzo behoorlijk rap te noemen.



De beste Samsung Android telefoons voor 2020 zouden direct al verkrijgbaar kunnen zijn met 5G connectie en bieden zo dan de beste internet kwaliteit. De ingebouwde sensoren van de telefoons worden idem dito steeds spectaculairder en maakt gebruik van de laatste topklasse technologie.



Hier zijn overigens twee interessante Samsung handsets welke in 2020 verwacht worden:



GALAXY S11

Wat moet je verwachten van de binnenkort te verschijnen Galaxy S11 en S11+? De geruchten zijn op dit moment niet zo duidelijk, maar het lijkt erop dat Samsung zich waarschijnlijk zal concentreren op de camera’s van dit nieuwe topmodel.



Er gaat een gerucht in de rondte dat Samsung aan een 108 Megapixel camera werkt als de belangrijkste camera voor in deze Galaxy S11. Daarnaast is het alsook interessant om te weten dat programmeer code suggereert dat deze camera van dit vlaggenschip 8K video ondersteunt!



Plus dat er mogelijkheid is dat de nieuwe telefoon een spectrometer zal bevatten, waarmee jij de camera op voedsel mee kan richten om zo onder andere de voedingswaarde te bepalen!



SAMSUNG GALAXY FOLD (V2)

Je moet Samsung wel een beetje eer geven voor hun doorzettingsvermogen. Het bedrijf overwon pas onlangs de tegenslagen waarmee het te maken kreeg met de release van zijn eerste opvouwbare telefoon, de Galaxy Fold en het bereidt blijkbaar al een andere voor, met een totaal unieke vormfactor.



Volgens meerdere rapporten bereidt Samsung een kleinere versie van de Fold voor met een 6.7 inch scherm dat sluit in een vierkant. Het apparaat zou over twee camera’s aan de buitenkant beschikken en Samsung experimenteert naar verluidt met een nieuw type beschermglas dat slechts 3% van de dikte van Gorilla Glass is om de doelstellingen voor duurzaamheid en flexibiliteit van de handset te kunnen bereiken.



En een behoorlijk recent gerucht suggereert dat deze nieuwe Galaxy Fold zelfs super agressief geprijsd gaat worden, om hem zo in nog meer grijpgrage handen van gebruikers te krijgen.



MOBIELE STRIJD

Er kan met al dit spectaculaire nieuws wel geconcludeerd worden dat Samsung in 2020 flink de strijd aangaat met alle Apple en andere Android mobieltjes. Het richt zich zodoende nu al flink op de lancering van het nieuwe Galaxy S11 model met een 108 megapixelcamera.



En wij van i-Mania wachten er net zo smachtend op tezamen met alle mobiele gadget lovers in de lage landen. En i-Mania zal jou vervolgens ook bij deze licht futuristische modellen weer volop bijstaan met ultra-moderne en super modieuze accessoires!



Samsung