Hier bij i-Mania graven we diep in de hart en ziel van jouw betoverende liefde voor glitter en gadgets! Wij geloven namelijk dat de beste manier om een zinvol glamoreus leven te leiden, je te omringen met aangename luxe accessoires.



Daarom verrijken we jouw voorliefde voor een elegant bestaan met onze aangename voorraad van modieus blinkende dingen. Al deze toebehoren zijn dan ook speciaal ontworpen om je te helpen ontdekken wat dit unieke i-Mania diamond fashion leven voor jou kan inhouden.



Houd je stijl dus vooral glanzend als bling je ding is, terwijl je jouw wereld optimaal laat zien dat je absoluut van dit diamond fashion leven houdt!



Jouw diamond life lessen beginnen hier sowieso met een aantal grappige tips die we elders op het internet vonden voor iedere dame die er betoverend glamoureus uit wenst te zien. Hieronder is zodoende ‘The Lazy Girl's Guide to Being Glamorous’:



Val veel flauw. Er is namelijks niets zo betoverend dan flauwvallen in de armen van een knappe man terwijl je jouw meest elegante jurk draagt.



Luister elke ochtend naar het liedje ‘Glamorous’ van Fergie voor je beste motivatie voor de dag. Dit is vanaf dit moment jouw nieuwe lijflied!



Vertel mensen dat je bij elke gelegenheid uiteraard designerkleding en accessoires draagt. Maar natuurlijk moet je dit met een fleugje van onvoorzichtigheid zeggen. Zo iets als “Oh, ik hoop echt dat ik geen krassen mijn Chanel zonnebril krijg.” Natuurlijk is het geen echte Chanel, maar niemand hoeft dat te weten... toch?!



Neem foto’s voor luxe auto’s die jij zeker niet zelf bezit. Leg uit dat al die auto’s waarmee je gefotografeerd wordt of te wel van jou zijn of van een rijk familielid. Ren uiteraard niet direct weg van de fotoscène als je de eigenaar van die auto tegenkomt.



Oefen je nonchalance. Je kan dan wel bedekt zijn met parels en elegante japonnen, maar zelfs als je bijna altijd onverschillig bent, moet je niet vergeten er ook glamoureus uit te blijven zien. Kijk daarom naar alle belangrijke fashionshows en maak aantekeningen.



Draag al je mooie mooie prinses sieraden. Want wees eerlijk, dit zijn waarschijnlijk de enige en allerbeste sieraden die je bezit. Zorg dat ze het werk goed doen en dat het blinkt!



Nou ben je er al klaar voor, heb je alle benodigde accessoires voor je diamond fashion leven bij de hand, of wil je hier bij i-Mania er de juiste nog aan toevoegen.



Het diamond fashion leven vind je hier bij i-Mania!