In Amerika zijn (of waren tot voor kort) knock knock grapjes uiterst populair. In Nederland heet dit een klop klop grap, maar je zou het als jij dat wenst ook een ding dong grapje kunnen noemen. Je weet wel, aan de hand van die bekende ouderwetse deurbel ringtone!



Tegenwoordig vinden velen dat klop klop moppen oubollig en verouderd zijn, maar ondanks dat hebben ze duidelijk de tand des tijds doorstaan.



Die knock knock grappen zijn niets minder dan een wereldwijd, cultureel fenomeen. Ik weet dat de meesten onder jullie zich wel bewust zijn van hoe zo’n mop werkt... Maar geloof me, er zijn zeker tal van personen die wanneer zij dit lezen misschien niet weten waarover we het hebben. Het heeft dan ook zeker niets met videogames en/of smartphones te maken...



Heel kort komt het hier op neer: Klop Klop. Wie is daar? Ki! Ki Wie? Nee dankje, meer een banaan. Of het kan ook heel flauw zo: Klop klop! Wie is daar? Ding Dong! Ding dong wie? Ding dong, ik heb net de deurbel gevonden!



Maar nog even terug te komen op de ding dong deurbel. Het raadspelletje wie er bij jou voor de voordeur staat is bijna verleden tijd, want jij kan nu daadwerkelijk direct zien wie daar is! Dit is dan absoluut het belangrijkste voordeel van het gebruik van een slimme video deurbel van i-Mania.nl



Soms kunnen juist de kleine dingen in ons leven een groot verschil maken. Maar omdat ze klein zijn en zo goed in ons leven passen, kunnen we deze op het eerste gezicht over het hoofd zien. Dit kan ook waar zijn voor zo’n video deurbel. Deze strakke en verbazingwekkend geavanceerde i-Mania video deurbellen bieden echter een groot aantal voordelen die jij gewoon niet kan negeren. Hier komen ze:



Direct zien wie er aan de deur is. Het is altijd een prettig gevoel om een veilige afstand tussen jou en een onbekende te bewaren. Met een video deurbel kan jij zien wie zich voor de deur bevindt, zodat je voldoende tijd hebt om te beoordelen of het veilig is om jouw deur te openen.



Spreek met bezoekers zonder de deur te hoeven openen. Het hebben van een tweerichtings intercom biedt ook enkele verborgen voordelen. Als jij namelijk met bezoekers kan praten, dan kan jij ook de deur beantwoorden zonder deze te openen.



Omdat je met een slimme WiFi deurbel via een smartphone met de bezoeker kan communiceren, kan jij alsook die bezoeker waar jij maar bent beantwoorden en nooit hoeven te onthullen dat je bijvoorbeeld niet thuis bent. Dit biedt zo een extra veiligheid.



‘Track’ bezoekers die langskwamen terwijl jij weg was. De ingebouwde videocamera kan een beeld vastleggen van een bezoeker, welke jij later terug kan zien. Zo kan jij vanaf nu altijd weten wie er langs jouw huis is gekomen.



Sommige video deurbellen bieden duidelijke weergaven dankzij nachtvisie technologieën. Soms wanneer er iemand ‘s nachts aan de deur komt, kan het moeilijk of zelfs onmogelijk zijn om een duidelijk beeld te krijgen van wie het is. Video deurbellen bieden vaak nachtzicht technologie, opdat jij zo wel een duidelijk beeld kan verkrijgen eerdat jij mogelijkerwijs de voordeur opent.



Een additionele bewakingscamera. Een videodeur biedt nog meer veiligheid in samenwerking met jouw bewakingssysteem. De deurbel fungeert namelijk als een extra camera welke nog meer bewakingsdekking biedt.



Een video deurbel is een verbazingwekkend krachtig hulpmiddel wanneer het optimaal gebruikt wordt. Het biedt een enorme hoeveelheid functionaliteit en gemak in één klein en onopvallend slim apparaatje.



Ding dong! Wie is daar? i-Mania natuurlijk om jou heel handig en smart bij te staan!