Eén van de belangrijkste factoren met betrekking tot het maken van foto’s en berichten vanaf je iPhone-tuintje of ander smartphone-parkje is zijn natuurlijke oplaadperiode. Je hebt daarin korte en lange dag laadperiodes afhankelijk van de toegepaste laadtechnologie.



Het gloeien en opbloeien van de energie van jouw smartphone-plantje wordt grotendeels beïnvloed door zijn ingebouwde bloei vermogen en de capaciteit van de vruchtbare batterij-bodem. Deze welige voeding wordt aangemaakt door de smartphone-plant op vaste rusttijden op te laden, maar wordt door veelvuldig gebruik daarna weer snel afgebroken.



Het grote geheim achter het stekken met je smartphone-stekker is dat je weet dat hij meestal een periode van absolute duisternis nodig heeft om daarna jouw mobiele tuin weer fijn tot leven te kunnen brengen.



Wanneer de stekker zich begeeft na al zijn zware werk, zal de Android of iOS gebruiker er snel aan denken een nieuwe stekje van een stekker bij de moederplant af te nemen, of te wel direct bij Apple, Samsung of...



Maar wellicht is het beter om elders te stekken: in de electro-plantenwereld spreekt men dan graag over klonen. Dit is waarschijnlijk de allerbeste keus, want een kloon-stekker kan net zoveel en soms wel meer. Een te gekke i-Mania kloon stekker is zelfs een stuk aantrekkelijker met unieke kruisbestuifde kleuren en ook nog eens een stuk voordeliger!



Het verschil van een stekker met een echte kloon is dat de laatste wordt gemaakt op een behoorlijk hoog elektronisch cel-niveau. Hoe het ook zij, een i-Mania.nl stekker is een puike genetische kopie van de oer-stekker-plant waarvan hij is afgeleid. Dus zijn kwaliteit is dan ook zeer zeker gewaarborgd!



De levendige handel van al deze te gekke i-Mania stekkers zorgt er voor dat in Nederland absoluut een hoop iPhone en Samsung liefhebbers iedere dag volop aan het ‘i-Mania stekken’ zijn in hun Android en iOS tuin.



En voor het kweken van een nieuwe stekker is echt niet veel tijd nodig: een verse i-Mania stekker is zo geregeld en meestal binnen vierentwintig uur volgroeid bij jou thuis!

Naar een idee van: kweekotheek.nl