Of je nu van je wimpers houdt om er piekerig, donzig of zo lang en vol uit te laten zien dat ze jouw wenkbrauwen bijna aanraken, valse wimpers of ‘false eyelashes’ zijn het ultieme product om je look er nog een stuk opvallender uit te laten zien!



False eyelashes

Laat die gevreesde vlekvorming, afschilfering of fall-out die je krijgt van bepaalde mascara’s maar links liggen, want eenmaal aangebracht blijven de false eyelashes wel staan en zien er geweldig uit tot het tijd is om ze af te doen.



Schoonheid of stijl

Ja, het beheersen van het aanbrengen van nepwimpers kost tijd, maar het is perfect in de praktijk!



En... Ongeacht je schoonheid of stijl: Natuurlijk, uitdagend of iets daar ergens tussenin. Er is vast wel een setje false eyelashes bij i-Mania die bij uw persoonlijke stijl past.



Als je een beetje sceptisch hierover bent,  laat dat dan maar achterwege. Blader gewoon even door de productpagina’s, want hier vind je echt alles wat je nodig hebt om vo-vo-vol-volume accenten aan te brengen!



Tips voor aanbrengen

Hier volgen enkele tips en voorzorgsmaatregelen die je kan toepassen tijdens het aanbrengen van valse wimpers en om deze taak eenvoudiger en veiliger te maken:



Indien jij niet helemaal tevreden bent met de lengte van de wimpers die je hebt gekocht, dan kan jij deze altijd (plaatselijk) een beetje inkorten om variatie in de lengte toe te staan. De wimpers richting de buitenste ooghoek moeten langer lijken.



Begin bij het aanbrengen altijd met de buitenste ooghoek en werk dan je weg naar binnen.



Zorg ervoor dat je ze voorzichtig verwijdert voordat je slaapt met een speciale valsverwijderaar of gebruik een washandje met warm water en houd het over de wimpers om de lijm los te maken.



Als ze supersterk zijn en jij kan ze niet direct verwijderen, gebruik dan vaseline om ze los te maken. Vermijd te hard trekken, omdat jij dan daarmee uiteindelijk ook je natuurlijke wimperhaartjes kan verwijderen.



Bewaar je wimpers in hun originele verpakking in een schone en droge omgeving om ooginfecties en andere ernstige problemen te voorkomen.



Het is het beste om geen wimpers te gebruiken die bij iemand anders horen...



Kiezen false eyelashes

Beste dames, het kiezen van de juiste false eyelashes is niet zo ingewikkeld. Je hoeft enkel maar rekening te houden met jouw vorm van de ogen en wat bij jou past.



Als je diep ingelegde ogen hebt, dan kan je met veel gemak dramatische lange wimpers creëren, omdat de vorm van jouw voorhoofdsbeen die wenkbrauw een flinke illusie van diepte geeft.



Gevleugelde en piekerige wimpers zien er prachtig uit op de ronde ogen en helpen bij het creëren van een kattenoog vorm. Als je bedekte ogen hebt, kies dan voor een set met de langste wimpers in het midden van de wimperstrook, omdat dit eveneens een indruk van diepte zal creëren.



Degenen van jullie met monolids (Een monolid is een vlak met weinig diepte) kunnen een minder dichte wimper proberen die een beetje luchtig is, om zo een natuurlijkere, weelderige look te scheppen.



Alle vrouwen met zogenaamde amandel-vormige ogen kunnen een breed scala aan wimpertypes proberen, want letterlijk alles werkt bij deze vorm!



Extra visuele punch

Dus, wanneer het volumeren van mascara gewoon niet het gewenste resultaat levert, dan kunnen valse wimpers jou die ‘extra visuele punch’ wel geven.



En of je nu zin hebt om te gaan voor veel glamour of gewoon het effect wenst te versterken die je al hebt, een paar false eyelashes kunnen je meteen helpen jouw lonkende visuele spel op te pompen en het naar een heel nieuw niveau te tillen!

Bron: allure.com & stylecraze.com