Hier bij i-Mania leveren we vanuit onze grote speelgoedcollectie allerlei interessante bouwpakketten. Maar wellicht de meest bijzondere in dit assortiment zijn de MoFun fun doe-het-zelf building toys.Zo biedt MoFun roestvrijstalen modelbouw pakketten aan waarmee jij (of jouw kind) bijvoorbeeld een eigen Eiffeltoren mee kan bouwen, of zoiets als een vorkheftruck of motorfiets.Of wat dacht je van het samenstellen van jouw eigen 2.4G radiografisch bestuurbaar raceauto vanuit maar liefst 1586 onderdelen! Tsja... het is even ietwat knutselen, maar dan heb je ook iets bijzonders. En je hebt dan evenzo een hoop geleerd.Wat is er zo leerzaam aan modelbouw?

Jij dacht in het luie moderne en gemodernisseerde 2019 waarin we leven, dat modelbouw misschien al wat verleden tijd of achterhaald is, maar er zijn hier bij i-Mania heel spannende en gevarieerde MoFun kits beschikbaar die dit meer dan ooit zouden kunnen tegenspreken.En met alle educatieve voordelen die hieraan gekoppeld zijn, is er echt geen betere tijd te bedenken om die gameconsole van jou even los te laten om dit zelf allemaal eens te ontdekken!Want er zijn echt wel veel educatieve voordelen te behalen in de modelbouw volgens de medische geleerden. Modelbouw en de daaraan verbonden constructie bevorderen namelijk het ruimtelijk spel en de behendigheid van een kind, evenals andere cognitieve vaardigheden zoals zaken als planning, probleemoplossing en logisch denken.Wat leren kids van moderne modelbouw?

De interesse van een kind voor het bouwen van allerlei technische modellen zal onvermijdelijk voortkomen uit de bouw van bijvoorbeeld kleurrijke bouwstenen, aangezien  de meeste kinderen tijdens hun vroege leerjaren hiermee opgroeiden.Deze eenvoudige bouwstenen, maar alsook de geavanceerde MoFun bouwpakketten zorgen voor beter te kunnen redeneren, plus de creativiteit van een kind te stimuleren. Het is zodoende leren door iets te maken.Buiten school om leren

De mechanische aard van Mofun constructie pakketten stellen hun gebruiker in staat om eenvoudige mechanismen op te bouwen die in het algemeen verschillende principes van wiskunde, natuurkunde, mechanica en wetenschap kunnen demonstreren.Modelbouw kan een uitstekende manier zijn om de wereld van wiskunde te ontdekken en om het zelf iets kunnen ontwerpen aan te leren. En uiteraard eveneens communicatieve vaardigheden wanneer ze over het project praten of heel stiekem een beetje hulp vragen van een ander...Bouw nu ook met veel fun mee aan jouw nieuwe toekomst met i-Mania’s Mofun!