Ik zie Ik zie wat jij niet ziet ... En dat doe ik vaak via je ingebouwde webcam!



Webcams die in een laptop zijn ingebouwd, hebben vaak een niet erg mooie videokwaliteit. Bovendien zijn ze behoorlijk vatbaar voor malware die de camera kan inschakelen en deze vervolgens kan gebruiken om jou en je omgeving op te nemen zonder dat je het weet.



MEER PRIVACY EN BESCHERMING

Externe plug-and-play webcam-apparaten van i-Mania kunnen echter snel worden losgekoppeld wanneer ze niet worden gebruikt, of worden beveiligd met een ingebouwde lens sluiter om u nog meer privacy en bescherming te bieden tegen potentiële hackers.



Bovendien zijn deze i-Mania-webcams ontworpen om scherpe video’s op te nemen en heldere audio vast te leggen voor gebruik in live streaming, webinars en ‘Facetime’ of ‘Skype’.



Dus als u een van die webcams voor uw desktop-pc nodig heeft of iets om het voor uw werk te gebruiken, om contact te maken met vrienden en familie of om uw games te begeleiden, dan bent u hier aan het juiste adres.

Omdat we op de webcam markt hebben gezocht naar de beste van de beste budget-webcams die worden aangeboden!



HOE WERKT EEN DERGELIJKE WEBCAM?

Welnu, die webcam is niets meer dan een zeer compacte digitale camera die u op uw computer kunt aansluiten om in real time videobeelden te ontvangen. Net als een digitale camera legt hij zijn videobeelden vast via een minuscuul klein objectief aan de voorkant.



Maar in tegenstelling tot een digitale camera heeft een webcam geen ingebouwde geheugenchip of flash-geheugenkaart. Het hoeft daarom geen afbeeldingen of foto’s te ‘onthouden’ omdat het is ontworpen om ze onmiddellijk naar een computer te sturen.



Daarom hebben webcams vaak hun eigen USB-kabels. Deze USB-kabel levert stroom aan de webcam vanaf de computer en draagt ​​de digitale informatie over die is vastgelegd door de beeldsensor van de webcam.



En hoewel een goede digitale camera is ontworpen om beelden met een hoge resolutie vast te leggen, legt een webcam meestal een opzettelijk veel lagere resolutie vast. Hierdoor kunnen webcambeelden veel sneller via internet worden verzonden dan grote digitale afbeeldingen, omdat er veel minder bytes moeten worden geüpload en gedownload.



Moderne HD-webcams (high definition) gebruiken echter een hogere resolutie dan het oudere type cams, maar gebruiken nog steeds veel kleinere bestanden dan een echt goede digitale camera. Deze vereisen wel een behoorlijk goede breedband internetverbinding!



TOEPASSINGEN WEBCAMS

Naast gezelligheid zijn webcams erg handig als je regelmatig een stilstaand beeld of livestream vanaf een bepaalde plek op internet wilt publiceren. Een dierentuin kan bijvoorbeeld live beelden van zijn apenhuis laten zien. Een andere reden is beveiliging. Misschien wilt u uw huis in de gaten houden terwijl u op vakantie bent. Met i-Mania-webcams kunt u al deze dingen eenvoudig doen.



Kortom, heb je vooral een webcam nodig voor videoconferenties met collega's? Of ben je op zoek naar een webcam voor het streamen van videogames op Twitch of YouTube? Of heb je een van die betaalbare webcams nodig die je alleen gebruikt om te chatten met vrienden en familie?



Nou, dat is geweldig ... want i-Mania heeft allerlei leuke chats, super social en media-gekke webcams voor je klaar!



webcams