Terwijl het kwik daalt en het weer wat sneeuwachtiger wordt, zullen veel volwassenen al snel naar hun warme winterjassen, sjaals en petten reiken. Maar zij zijn niet de enigen waarvan de outfits in de winter veranderd.Wat dacht je namelijk van het bont op menig buitendier, welke een dikke haargroei is die de huid van veel zoogdieren dieren bedekt. Het bestaat uit een combinatie van een beschermende haar laag bovenop en dikke vacht eronder. Het werkt als een heerlijk isolerende deken die het dier aangenaam warm houdt.Dus waarom zou jij jouw geliefde kleine baby of peuter deze winter ook niet behaaglijk warm houden met één van deze praktische en grappige i-Mania rompers/onesies in de vorm van een dierenvacht.Je kunt een dieren ‘sneeuwpak’ namelijk niet verslaan als het gaat om baby’s en peuters lekker warm te houden wanneer ze er in huis of gezellig op jouw arm of in hun stroller mee op pad gaan.Het beschikt over een handige afneembare capuchon en additionele bescherming om die kleine handjes en voetjes extra warm te houden. Verander jouw kleine rakker zo ook snel in een sneeuwtijger of een schattige bunny!Voor wat oudere kinderen en eventueel ook voor speelse volwassenen is er een speciale muts en ‘baard met snor’ bescherming. Voor ieder kind die altijd al jaloers is geweest op alle mannen met baarden in de familie (papa, opa, ooms) is dit een perfecte winter accessoire. Het ziet er niet alleen schattig uit, maar het houdt het gezicht buiten ook lekker warm!
En voor de grote dames en heren biedt i-Mania speciale bonten hoofdbedeksels. Extra dikke en warme winter mutsen met oorbescherming. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal en zijn behoorlijk comfortabel om te dragen.
Ze zien er niet alleen luxueus en elegant uit. Ze zijn alsook behoorlijk effectief om kou te kunnen weerstaan midden in de winter. Er zijn vele modellen, zoals een Russische Ushanka muts of te wel een trapper die er met zijn unieke ‘furriness’ behoorlijk aangenaam uitziet!
Als laatste wil ik de fashion dametjes kennis laten maken met i-Mania’s speciale kattenpoot handschoenen. Die zien er behoorlijk schattig en stijlvol uit. Ze zijn gemaakt van ultra-zacht materiaal en zijn een goede accessoire voor in de winter. Hiemee kan je toch nog allerlei vingervlugge activiteiten doen, zoals buiten typen op jouw mobieltje en zo.
Maak met deze leuke winter accessoires van i-Mania jouw koele winter ook aangenaam vrolijk, warm en cosy!