Velen staan vooraan in de rij om alleenstaanden, of iedereen die een baby wil hebben, te adviseren om zo lang mogelijk alleenstaand en kindvrij te blijven.



Ouders zullen horrorverhalen gebruiken over luierexplosies, slapeloze nachten en ‘melk-uit-braken’ als een manier om andere personen te ontmoedigen die een verlangen naar kinderen willen uiten.



Het hebben van een baby op zich is een enorme verantwoordelijkheid, welke zorgvuldige voorzichtigheid, planning en voorbereiding vereist. Maar er zijn zoveel goede redenen om te overwegen om zo’n baby-tje beter eerder dan later te krijgen.



De biologische klok tikt

Sommigen geloven dat de biologische klok een denkbeeldig iets is dat opgeroepen is in de geest van enthousiaste vrouwen die ouder worden en beginnen te jammeren dat ze er klaar voor zijn om een baby te krijgen.



In sommige opzichten is dit wel wat waar. De wetenschap heeft namelijk ontdekt dat naarmate een vrouw ouder wordt, haar vruchtbaarheid afneemt. De eieren beginnen af te breken en verslechteren met het ouder worden.



Zwangere beroemdheden

In de afgelopen jaren hebben vele beroemdheden hun eigen bundeltjes van joy in de wereld verwelkomd. Ze geven hun kleintjes unieke en exclusieve namen die de hele wereld jaloers op hen maakt.



Dit kan eveneens geweldig nieuws zijn voor iedereen die in de nabije toekomst zelf een baby wil hebben.



Zo schattig, o zo cute, cute, cute!

 Je hebt echt niet een betere reden nodig om een baby te overwegen, dan te denken aan al die schattige baby’s welke die super ‘cute-meter’ om laat slaan.



Het hebben van een miniatuurversie van jezelf of je partner kan inderdaad heel schattig zijn. In werkelijkheid zijn (bijna) alle baby’s cute, met hun mollige wangen en kleine vingertjes en teentjes.



Voeg hieraan het giechelen en brabbelen van baby’s toe om ieders hart te laten smelten!



Hechting ouders en kind

Het hebben van een baby is één van de dingen die meeste koppels inplannen,over fantaseren en opgewonden over raken. Een baby is een kans om te zien dat beide helften van het love-duo bij elkaar komt om zo een levend meesterwerk te creëren.



Dit helpt zo niet alleen mee om de band tussen het paar te versterken, maar het helpt het kind zelf mee om een solide basis te creëren de juiste persoon te worden.



Al het toffe speelgoed!

Het afgelopen decennium is er zoveel nieuw speelgoed en gadgets op de markt gekomen. Vanaf het wakker worden tot aan het slapen zijn er fraaie dingen van i-Mania voor baby’s om te dragen, voeden en trainen.



Veel ouders die niet het geluk hebben gehad om over al die vele moderne gemakken te beschikken, merken nu op dat ze heel veel tijd en frustratie hadden kunnen besparen als ze ook in het bezit waren geweest van al het i-Mania speelgoed en hun gadgets.



En eh, dit i-Mania speelgoed is niet alleen handig voor de ouders, maar helpt natuurlijk ook alle baby’s!



Het overwegen van een baby is een beslissing die op zijn minst drie levens treft. Maar het is zeker een beslissing die héél lonend is en véél vreugde en vervulling in jouw/jullie leven kan brengen.



Dus vang nu ook aan met deze gelukkige baby-reis. i-Mania helpt je wel mee baby’s geluk verder op de rails te krijgen!

Via babygaga.com