Het voelt alsof 2019 alweer in volle kracht voorbij raast, of niet soms? De afgelopen Kerst leek net alsof het gisteren was, maar januari is toch alweer voorbij èn zo zijn we alweer aanbeland bij de meest romantische dag van het jaar.



Het is V-dag!

Jawel, Valentijnsdag staat voor de deur en als je het moeilijk vindt om iets speciaals voor jou en je mannetje of meissie te plannen, dan zijn een aantal interessante last-minute date-ideeën voor V-dag 2019 precies wat jij nodig hebt!



Natuurlijk kan deze V-dag stressvol zijn en is er soms veel druk om van tevoren iets bijzonders te plannen. Maar als planning niet geheel in jouw straatje ligt, wees dan maar niet bang! Relax en trek een subliem last minute i-Mania plan.



Ongeacht hoeveel geld je wenst uit te geven, waar jij ook naartoe wilt of hoe lang je al samen bent: Er zijn altijd wel manieren waarop jij en jouw partner het meeste uit deze Valentijnsdag kan halen, zelfs als je last-minute plannen maakt. Hier volgen een aantal ideetjes:



Probeer een rollenspel, in en buiten de slaapkamer

Als jij en je partner jullie gevoelens deze V-dag wat willen laten opleven, probeer dan eens een rollenspel! Je kan doen alsof jullie vreemden zijn die elkaar in een bar ontmoeten en dan naar huis gaan om de passie in je hartje vervolgens op te laten laaien. Je zou voor de grap pruiken kunnen dragen en een nep-accent gebruiken.



Je kan het nog spannender maken door seks in de slaapkamer te schrappen. Doe het in de woonkamer, de badkamer, de gang... Wat maar ook werkt! Maar natuurlijk zonder mogelijke kinderen of de buren te laten schrikken. Door de locatie te veranderen, voelen de dingen vaak anders en als nieuw aan!



Bestel je favoriete online-eten en heb saampjes een mooie romantische avond

Als je Valentijnsdag op het laatste moment plant, is het misschien moeilijk om nog een reservering te maken in een leuk restaurant. Doe dus geen moeite voor al die drukte (samen), make-up op te doen (dames) en stoere kleding aan te trekken (heren).



Blijf romantisch bij je partner, laat jullie favoriete eten bezorgen en maak er een lekker gezellige avond van. Speel een spelletje, bekijk jullie favoriete film of staar enkel flink verliefd in elkaars ogen (ach jakkes, nee toch!). Doe in ieder geval wat jullie saampjes gelukkig maakt. Dat is tenslotte waar Valentijnsdag om draait: heerlijk samen te zijn met de persoon van wie je houdt! Daar hoeft geen chique restaurant aan te pas te komen...



Ga op een road trip, al is het zelfs maar voor een dag

Misschien willen jij en je geliefde juist niet thuisblijven, maar willen jullie er op uit om elders veel plezier te beleven. Nou wat houd je tegen: stel je navitel navigator in je auto in en ga op pad! Ga naar een coole stad in de buurt en verblijf er de nacht, of hang gewoon lekker ergens rond. Haal het beste uit jullie V-dag door samen met je partner op avontuur te gaan!



Kook een bijzondere maaltijd samen en wissel liefdesbrieven uit

Als je op Valentijnsdag echt een intieme band met je partner wilt hebben, ga dan volledig los met je gevoel voor romantiek. Koop een heleboel kaarsen, vind een heerlijk recept om samen te koken en geniet van een gezellige avond samen. Terwijl je geniet van het samen gekookte diner kan je zwoele liefdesbrieven uitwisselen en praten over van alles wat je fijn van elkaar vindt!



De i-Mania cupido

Beleef ook een heel bijzondere V-dag. De i-Mania cupido helpt je wel een handje, zelfs bij last minute romantiek: Want niet geschoten is altijd mis!

https://www.i-mania.nl