Kan jij dit jaar nog meer smart home gadgets verwachten of zullen de augmented reality brillen in 2020 echt goed doorbreken? Wij van i-Mania blijven ons natuurlijk net als jij afvragen wat voor nieuwe technologie we dit jaar te zien zullen krijgen. Het verlanglijstje lijkt zoals altijd eindeloos te zijn...



Maar wat het ook precies zal brengen: Dit nieuwe decennium zal zonder meer bol staan van innovatie waar we tot nu toe alleen maar over konden dromen!



Meer artificiële intelligentie (AI) apparaten

Als het gaat om AI ontwikkeling, doen technologiebedrijven er van alles aan om jouw luie leven lekker smart te maken. 2020 zal dan ook met name veel meer nieuwe AI apparaten opleveren. Samsung staat bijvoorbeeld al achter de coulissen klaar met de komst van een kunstmatige mens, genaamd Neon, die graag jouw persoonlijke digitale assistant wil zijn. Er is echter verder helaas nog niet zoveel over bekend.



In de wereld van vandaag zijn gepersonaliseerde ervaringen alles. Wanneer jij namelijk een op spraakgebaseerde slimme assistent zoals de Amazon Echo Show of Google Home koopt, dan wil jij uiteraard dat deze jou precies zal bijstaan zoals jij dat wilt.



Dit is dan ook de richting waar al die nieuwe AI apparaten naartoe zullen gaan. En of het nu bij jou thuis, op het werk, of voor onderweg is… Deze nieuwe 2020 gadgets zullen jouw leven, meer dan ooit tevoren, alleen nog maar slimmer maken. En i-Mania zal jou hier zeker alsook een hoop gadget plezier van aanbieden!



Meer Alexa, Siri, Google Home apparaten met CHIP project

Een smart home bouwen is niet zo moeilijk meer. Maar al deze apparaten van verschillende merken met elkaar laten praten? Nou da’s wel gecompliceerd.



Met het nieuwe CHIP project willen Amazon, Apple, Google en Zigbee Alliance gelukkig een open-source smart home standaard bouwen die consumenten eindelijk kan meehelpen hun gewenste controlesysteem op te zetten zonder dat alles door een enkel merk bepaald wordt.



Als dit eenmaal geïmplementeerd wordt, dan zullen we zeer zeker nog veel meer smart gadgets op de markt zien komen. Van smart luidsprekers tot slimme i-Mania keukengadgets, het wordt een geheel nieuwe modern wereld bij jou thuis als je smart assistants hebt die eveneens met elkaar kunnen praten!



Meer 5G telefoons

Netwerkbedrijven hebben met 5G in 2019 een hoop ophef veroorzaakt, maar het is een netwerk protocol die zeker blijvend zal zijn. Aangezien nu steeds meer smartphoneproviders overstappen naar 5G, staan we natuurlijk te popelen om te zien wat de nieuwe iPhone 12 in petto zal hebben.



Geruchten zeggen dat het naar verluidt Apple’s eerste mobieltje wordt, die een 5Gnetwerk ondersteunen zal. De vraag is echter welk Apple model dit precies zal zijn. Of heel, heel misschien profiteren al die nieuwe iPhone 2020 modellen van deze snellere netwerkstandaard.



Meer AR brillen?

Na een paar trage jaren sinds het Google bril project, komen de AR brillen misschien terug met spiksplinternieuwe varianten in 2020. Het meest veelbelovende gerucht dat er tot nu toe is, zijn de mogelijke Apple brillen.



Er wordt gezegd dat deze bril verbinding maakt met je iPhone en tekst, e-mails, kaartlocaties, et cetera weergeeft. Het bedrijf heeft zelfs overwogen een App Store bij de headset op te nemen, waardoor ontwikkelaars er nog meer aangepaste ervaringen voor kunnen creëren.



En nog veel meer!

Alle gadgets lovers hebben zeker veel om naar uit te kijken in 2020, omdat de allergrootste technologiebedrijven ter wereld de komende 12 maanden absoluut veel aan te bieden hebben. Denk maar aan de Xbox Series X en PlayStation 5, opvouwbare smartphones of wat dacht je van de Surface Duo en Neo van Microsoft.



Jawel, het beloofd weer een bijzonder technologisch jaar te worden en wij van i-Mania zullen jou hier niet alleen van op de hoogte houden, maar we gaan je eveneens leuke betaalbare futuristische gadgets aanbieden. Beloofd is beloofd!



https://www.i-mania.nl/



WiFi+slim