Afgelopen maand heeft Apple (eindelijk) officieel de iPhone 11 uitgebracht. In dit blogartikel van i-Mania is van alles terug te lezen wat jij zou moet weten over deze nieuwe Apple mobiel.In het kort zijn dit de belangrijkste plus-en minpunten:Het goede nieuws!

De iPhone 11 is nu nog sneller geworden, plus kent een verbeterde levensduur van zijn batterij. De camera’s van de iPhone 11 onderdelen krijgen daarnaast een uitstekende nieuwe nachtmodus en een ultragroothoek camera die extra detail aan foto’s kan toevoegen. Het biedt eveneens een fantastische videocamera mogelijkheid.Iets minder fijn nieuws!

Enkel de Pro modellen krijgen een 2x telefoto functie. De ultragroothoek camera voegt geen nachtmodus toe. Er is géén ingebouwde USB C poort. De Pro versie smartphones hebben een snellere lader van 18 watt, maar de iPhone 11 niet. Het bevat nog steeds een goed (maar helaas geen OLED) scherm.De iPhone 11 accessoires werd onlangs onthuld tezamen met de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max èn is ondanks zijn wat afwijkende naam eigenlijk de waardige opvolger van de vorige generatie iPhone XR van Apple.Qua kleurtjes is de iPhone 11 nog steeds de ‘fun-phone’. Er zijn twee nieuwe kleuren geïntroduceerd, namelijk groen en paars, welke echter meer op mintgroen en lavendel lijken. Deze nieuwe pastelkleuren vervangen de blauwe en koraalkleurige opties van vorig jaar.Ontwerp van iPhone 11

Apple staat erom bekend slanke, iconische ontwerpen te produceren. De iPhone 11 voelt veelal vertrouwd aan, maar de grootste verandering in het ontwerp is een beetje controversieel.De iPhone 11 beschikt namelijk over een behoorlijke grote ‘camera-bobbel’ op zijn rug, om de nieuwe dubbele camera’s erin huis te vesten.Die hobbel ziet er aanzienlijk dikker uit dan die je terugvindt op de achterkant van Android vlaggenschepen zoals de Huawei P30 Pro en Samsung Galaxy S10. Dit zal zeker heel veel Apple-fans teleurstellen...En terwijl de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max beschikken over puike OLED schermen, bevat de iPhone 11 een LCD uitvoering. Apple hield het beeldschermpje 6.1 inch groot met een resolutie die helaas slechts ietsje pietsje hoger is dan 720p...The iPhone 11 beschikt over een A13 Bionic processor. iOS 13 wordt standaard geleverd op deze nieuwe iPhone 11 en dit levert daarmee zeer gevraagde functies zoals een systeembrede donkere modus, een verbeterde kaartservice en nog veel meer!Gelukkig zijn de dubbele camera’s achterop de iPhone 11 een enorme upgrade ten opzichte van eerdere iPhones. De nieuwe ultrabrede camera schenkt je veel meer opnameflexibiliteit en de camera app geeft jou direct een preview als jij die stand wenst te gebruiken.Ook fijn om te weten is dat een verbeterde IP68 waterbestendigheid en harder glas de iPhone 11 alsook duurzamer maakt. En deze iPhone kost ook wat minder dan de iPhone XR voorganger!Spiksplinternieuw!

Als jij nu nadenkt over het wel of niet aanschaffen van zo’n spiksplinternieuwe iPhone 11, dan zullen wij van iMania er wel voor zorgen dat jij hier de juiste fonkelnieuwe en bijpassende accessoires bij kan krijgen!

Bevat info van cnet, trustedreviews & tomsguide