De nieuwe Apple iPhone X is binnenkort verkrijgbaar. Deze revolutionair ontworpen iPhone markeert een nieuw hoofdstuk in het ontwerp van mobiele telefoons.



De belangrijkste nieuwe ontwikkeling is het bijna randloze ontwerp van haar indrukwekkende beeldscherm. Wat een ongelooflijke weergave van haar scherm body wordt daar nu mee getoond!



Vergelijk het maar een beetje met de evolutie van de dames badmode. Van een volledig bedekkend badpak via een Tankini naar een nietsonthullende Bikini!



Sexy geeft de iPhone X nu haar supergrote scherm bloot. De spectaculaire edge-to-edge display die de hele voorkant van het apparaat domineert , ontsluiert bijna al haar schermgeheimen en misschien voelt ze haarzelf daardoor zelfs af en toe een beetje kwetsbaar en naakt,



De iPhone X straalt met haar gigantisch frontale uiterlijk enorm veel informatie uit. Hebben haar vormen om die reden niet soms een beetje extra bescherming nodig bij haar ronde schouders, heupen en wellicht rondom haar mooie buste?

Laten we dan dus maar stellen dat je hier bij i-Mania het perfecte beschuttende iPhone X badpak voor haar prettige lichaamsvorm vindt.



Als je haar er lekker sexy uit wilt laten zien, bescherm haar dan een beetje met een ultra-dun bikini stijl backcover hoesje. Voor de ultieme bedekking met af en toe een voyeuristische vertoning van haar prachtige body is een Flip Hoesje wellicht de beste keus.



Welke body bescherming je ook wenst, of wat voor kleursamenstelling je er ook voor zoekt: het is zeker dat je de juiste protector voor jouw mooie iPhone X hier nu al bij i-Mania vindt!