De iPhone X-factor is hoog. Het is bij deze aantrekkelijke Apple jongen absoluut geen onbekende, moeilijk nader te omschrijven of te verklaren factor waardoor hij veel meer aantrekkingskracht, uitstraling en succes heeft dan iedere andere iPhone, of een mobiel van de concurrent.



De verklaarbare onweerstaanbare uitstraling van deze nieuwe X-mobiel is duidelijk. Sinds zijn introductie is er reeds een emotionele en inspirerende band. De auditie in de technologische X-factor competitie was dan ook erg goed te noemen en er werd dan ook direct op de “gouden knop” gedrukt .



De iPhone X hielp Apple niet alleen aan een nieuw record in de aandeelhandel, maar de duurste Apple smartphone ooit was tevens binnen enkele minuten uitverkocht! De grote vraag naar dit nieuwe iPhone vlaggenschip veroorzaakt om deze reden dan ook vertragingen van een maand...



Apple zal zijn nieuwe klanten wat langer in de wachtstand moeten zetten, of met andere woorden: aan het lijntje houden. Maar zodra je ‘m binnen hebt houdt ie jou niet beslist aan het lijntje, want de iPhone X heeft (net als de iPhone 8 en iPhone 8 Plus) een ingebouwde draadloze oplaadfunctie!



Apple verwelkomt je daarnaast tevens met zijn vernieuwde Ultra Fast Charging Technology. Deze fijne technische grensverlenging laadt de nieuwste iPhones in slechts 30 minuten tot maar liefst 50% op. Maar let op: je hebt hier wel een USB-C naar lightning kabel en een (MacBook-achtige) USB-C-lichtnetadapter van minimaal 29Watt voor nodig. Kosten? Ongeveer 90 Euro bij ome Apple... Oeps! Een gewone extra laadkabel is bij I-Mania.nl gelukkig een stuk goedkoper.



Om nog even terug te komen op het draadloze opladen: i-Mania kan je de power van Qi aanbieden! Je plaatst je nieuwe iPhone op een Qi oplaadplaatje en... voilà: de accu wordt fijn zonder draadje opgeladen. En het fijne hiervan is: je hebt er al één voor iets meer dan twee tientjes!



Wil je een extra X-factor-kabeltje of heb je liever wat extra Qi energie in huis? i-Mania verzendt het goedkoop en snel naar jou op je deurmatje!