Wil jij ook happy door het leven gaan? Deze simpele gewoontes helpen jou meer geluk uit jezelf te halen. Pas ze toe in jouw leven en merk hoe je snel lekkerder in jouw vel komt!



Geluk zit in jezelf, geef het dus de ruimte! Geluk is niet iets dat je kunt ‘najagen’. Het enige wat jij kan doen is jouzelf in de juiste situatie brengen, zodat jouw innerlijke geluk heerlijk naar buiten kan komen.



Deze onderstaande tips helpen jou een dagelijks geluksgevoel te geven. Pas deze tips toe en merk vervolgens op hoe jouw leven eveneens een stuk luchtiger wordt!



Kies voor een ontspannen levenshouding. Gebeurtenissen hebben geen betekenis totdat jij die er zelf aan toekent. Dat wil zeggen dat jij zelf bepaalt hoe je op het leven wenst te reageren. Leef daarom met een ontspannen houding en probeer daarmee altijd het positieve van iets in te zien.



Neem jezelf niet te serieus. Wanneer jij jouzelf namelijk erg serieus neemt, dan zal je vroeg of laat tegen allerlei problemen aan lopen. Het leven is al ingewikkeld genoeg, dus neem jezelf niet zo serieus. Jij bent niet perfect, dus kan jij alsook fouten maken net als ieder ander. Probeer er zelfs om te lachen, wees speels en durf het leven vrolijk te ontdekken!



Voel dankbaarheid voor alles wat goed is. Richt je op de goede aspecten van jouw leven en voel hoe die kracht van dankbaarheid jou direct een stuk meer happy maakt. Ben zodoende dankbaar voor een prachtige zonsopgang, voor de schone lucht die je inademt en alle liefde die jij ontvangt van de mensen om je heen!



Haal fijne gedachten naar boven. Mooie herinneringen kunnen jouw dag helemaal goed maken. Jij kan jezelf bijvoorbeeld overladen met een happy gevoel van vertrouwen door muziek te draaien die je ouders altijd aan hadden staan toen jij nog een kind was. Je kan als jij dat wenst een geur opzoeken die jou doet associëren aan vakantie, of iets doen wat gewoon heel fijne gevoelens bij je opwekt vanwege andere prettige herinneringen.



Waardeer de schoonheid van het imperfecte. Stel jouw persoonlijke verwachtingen van perfectie bij. Ontdek dat het leven juist perfect kan zijn met al haar imperfecties. De natuur is niet perfect, maar dat maakt haar juist perfect in al haar mogelijkheden. Imperfectie bevat een juiste schoonheid. Leer die te waarderen en zie plotseling hoe mooi de wereld eigenlijk in elkaar zit.



Jij bent niet perfect, jouw vrienden zijn niet perfect en de wereld om jou heen is evenzeer niet volmaakt. Houd daarom van het leven zoals het is, inclusief de mensen om jou heen, met inbegrip van al haar imperfecties en be happy met haar verrassende schoonheid.



Geluk zit ‘m soms in kleine i-Mania dingen: een Happy Birthday banner, een BE HAPPY patroon smartphone hoesje, of gewoon ieder ander geluksmakend ding dat jou heerlijk happy maakt.



Geluk is een keuze: lekker online shoppen bij i-Mania.nl bijvoorbeeld!

HAPPY

Deze gelukstips waren afkomstig van sochicken.nl