De indoor mini quadcopter: deze prachtige mini vliegmachine is goedkoper dan ooit hier bij i-Mania, dus hebben we hier voor jou wat meer info over het gebruik van deze ‘kleine vliegende Hollanders’ waarmee je veilig binnen vier muren kunt vliegen.



Zo’n mini drone biedt een scala aan mogelijkheden naast het feit dat het betaalbaar is en hun bestuurder erg vrolijk zal maken. Over het algemeen kan het tegen een stootje, dus als het per ongeluk zal crashen bij jouw thuis op de bank dan zal dit niet met al teveel geluidsgeweld gebeuren of met stukken die in de rondte zullen vliegen.



Die mini quadcopter heeft de neiging om goed te weten wat zijn bestuurder er mee wenst te doen en zijn zodoende uiterst gemakkelijk, met weinig tot geen leercurve, om mee te vliegen.



Bovendien betekent een kleinere aanschafprijs niet langer dat er een gebrek aan functies is, want het is voorzien van een aantal behoorlijke hightech functies welke vanaf pro drones naar deze kleinere type vliegmachientjes zijn overgeheveld.



Zoals reeds vermeld (en verwacht) biedt i-Mania diverse mini quadcopters aan. Eén van die modellen is de CX-10. Dit is wel een heel kleine drone die geschikt is voor de meest gedurfde indoor vluchten.



Dit is misschien niet wat een badass hobby drone piloot wenst te horen over een mogelijke aankoop, maar deze Cheerson CX10 is wel heel schattig!



Het is extreem compact, klein genoeg om in de palm van jouw hand te passen en kan met een maximum aan gemak door de lucht manoeuvreren, waardoor het een superheerlijke starterdrone is.



Het is eveneens verrassend volledig uitgerust met drie verschillende vluchtmodi om uit te kiezen: beginner, gemiddeld en gevorderd. Daarnaast is er een behoorlijke 4 tot 8 minuten vliegtijd, maar absolute beginners willen misschien nog wel wat extra propellor beschermhoesjes oppikken...



De Hubsan X4 mini quadcopter is een andere populaire keuze wanneer jij op zoek bent naar iets om binnenshuis mee te oefenen alvorens je naar buiten gaat met een duurdere drone voor het echte grote werk.



Wees gecharmeerd van zijn stabiliteits en behendigheids combo, waardoor deze X4 geschikt is voor zowel beginners als ervaren drone gebruikers. Het is alsook krachtig genoeg om buitenshuis te gebruiken indien er niet al te veel wind staat en het heeft zelfs vier heldere LED lampjes aan boord om jou er in het donker mee te laten vliegen.



Vliegen met een mini quadcopter is absoluut fun en ook al vindt het niet z’n eigen weg naar huis, het kan jou wel snel de basis leren van hoe je met een vier-propeller-vliegtuig in een klein appartement moet vliegen. Plus het maakt de (luchtvaart) politie ook niet direct nerveus...



De beste en coolste betaalbare indoor drones vind je bij i-Mania.nl

 

HUBSAN X4