Beste dames en dametjes in spé, laten we hier vandaag eens eerlijk zijn. Alhoewel we ons goed kleden om ons zelfverzekerder te voelen, halen we echt wel ons zelfvertrouwen uit de validatie van anderen. Vandaar ook dat die leuke vrouwelijke jurk collectie van i-Mania ons zo goed laat voelen!



We kleden ons voor elkaar

En waarom zouden we alsook geld aan een leuke i-Mania jurk uitgeven? Nou, da’s bijzonder eenvoudig: dat is vooral voor al die jongens of mannen die er om jou heen rondlopen.



Het zou daarnaast ook goed mogelijk zijn dat als jij je in een mooie jurk steekt, het jou ook een geweldige baan kan opleveren, een loonsverhoging, meer respect, enzovoort, maar in de meeste gevallen kleden de dames zich voor elkaar. En de heren, die doen dit soms ook wel hoor!



De beroemde designer Diane von Furstenberg zei ooit over haar nieuwe wikkeljurkontwerp in de jaren 70: “Voel je als een vrouw, draag een jurk”, en het is zo dat een dergelijke keuze ook voor de dag van vandaag nog steeds geldt.



En hieronder vind je nog een paar andere specifieke redenen om een jurk te dragen:



De eenvoud ervan

De beslissing om een jurk te dragen is heel eenvoudig: Het is een topje en iets voor eronder, gooi het over je heen… en klaar is Kees (euh, wellicht Cornelea)! Ga nu gewoon verder met je gewenste accessoires, plus schoenen.



De pro-vrouw mix

Een jurk is een mix van professionaliteit en vrouwelijkheid. De keuze om een jurk in de eenentwintigste eeuw te dragen, combineert het bezit van vrouwelijkheid en brengt dit veelal prachtig in evenwicht met professionaliteit.



Gedraag je als een dame en je wordt alsook als een echte vrouw behandeld. Gedraag je als de professional die je wilt zijn en een soortgelijk effect zal dan naar jou toe optreden.



Het is tijdloos

Wees niet bang om te investeren in een jurk. Want een jurk die goed bij jou past en een klassieke stijl heeft, verblijft graag in jouw kledingkast en wordt daar dan veelvuldig uitgehaald om jouw mooie figuur te optimaliseren.



Een jurk is geweldig!

Kortom, een jurk is een geweldige plus eenvoudige outfitkeuze en er zijn veel manieren waarop je het dragen kan. Kies allereerst een jurk in een stijl uit met een lengte die voor iedere gelegenheid geschikt is. Voeg er eventueel een jasje aan toe om de jurk in een dynamische outfit te transformeren en maak deze look vervolgens af met accessoires zoals sieraden, sjaals en riemen.



Kom op dame, ga ook voor zo’n i-Mania jurk! Want of jij nu weldadig, mager, hobbelig, atletisch of iets daartussenin gevormd bent, je gaat er altijd goed uitzien in een jurk. Em daar gaat het uiteindelijk allemaal over, of niet soms?



jurk