i-Mania levert een heel prettige USB ventilator voor je mobiel als jij je hoofd ten allen tijde heel fijn koel wenst te houden.



En dat kan heel handig zijn als je in Nederland bevangen wordt door de komst van de zomer met zijn hoge temperaturen, of wanneer je op vakantie gaat naar een warm klimaat.



Als jij je namelijk op een plaats bevindt waar het weer behoorlijk heet (en vochtig) kan worden, dan kan je het risico lopen op oververhitting wanneer je niet voorzichtig bent. Oververhitting kan gebeuren als je langdurig aan hoge temperaturen blootgesteld wordt.



Je zou hierdoor overvloedig kunnen zweten met als gevolg dat het lichaam oververhit raakt. Je hebt hier uiteraard meer risico op als je in de zon werkt, of als je verblijft in een warme en slecht geventileerde kamer.



Hier zijn enkele symptomen van oververhitting: Een koude, klamme huid hebben. Of verwijde pupillen, overmatig zweten, duizeligheid en wazig zien. Hoofdpijn hebben of flauwvallen kan ook, alsmede spierkrampen, zwakte of vermoeidheid. En er zijn nog wel wat meer verschijnselen...

Wat moet je doen als jij of iemand die je kent aan oververhitting lijdt? Ga direct uit de zon of warmte. Drink veel water. Verwijder overtollige kleding en maak alles wat te strak zit rond de nek of taille los. Neem een ​​koele douche of bad, of zoek de koele lucht van een airconditioning op.



Indien de persoon waarmee je in contact bent buiten bewustzijn raakt, dan dien je uiteraard zo snel mogelijk een arts te raadplegen!

Hier zijn enkele belangrijke i-Mania fitheid tips: Vermijd die oververhitting natuurlijk in de eerste plaats door bij extreme temperaturen niet langdurig buiten te blijven.



Als je merkt dat in een te warme omgeving bent, drink dan volop koel water en ga zwemmen om te voorkomen dat jouw lichaamstemperatuur te hoog wordt.



Als je het leuk vindt om in de zomer buiten te trainen, probeer dan ‘s morgens vroeg of in de avond te trainen wanneer de lucht koeler is.



Om snel en eenvoudig verkoeling te zoeken kan wat frisse lucht in je gezicht ook direct een verademing opleveren. Natuurlijk vindt niemand het leuk om van iemand de wind van voren te krijgen. Maar de koele wind van voren... via een USB ventilator krijgen, dat is denk ik een fijne uitzondering!



Neem zo’n ultra compacte USB ventilator van i-Mania handig mee op reis in je draagtas of zelfs broekzak. Bevestig hem op je mobiel voor de start van aangename verkoeling of nog handiger: plaats hem op een Powerbank!



Houd jouw hoofd ook heerlijk koel met een USB ventilator van i-Mania.nl