Overal om jou heen zijn wel foto’s te vinden van uitdagende dames in kousen. Het lijkt erop dat vrouwen het sexy gevoel daarmee terug willen brengen als het gaat om het kiezen van hun ondergoed.



Mannen zijn natuurlijk enorme softies als het gaat om de zinderende aantrekkingskracht van ondeugende kousen. Maar waarom?



Een cadeautje

De seksdeskundige en professor Daily Star Pleasure, Louise van der Velde, wie zelf ook een fervent kousendrager is, denkt dat hun aantrekkingskracht hetzelfde is als het uitpakken van een cadeautje.



“Wanneer jij het naakte lichaam ziet, dan heb je het allemaal gezien”, legt ze uit. “Dus is het hetzelfde als het krijgen van een verjaardagscadeau gewikkeld in papier en linten.”



“Er kan daarbij net zoveel opwinding zijn bij het uitpakken ervan. Kousen zijn alsook heel sexy omdat ze een beetje vlees tonen, maar niet alles!”



De aantrekkingskracht

David Bradwell, van de internetsite Stockings HQ, gelooft dat het de look, feel en het imago is van deze uitdagende beenmode die mannen zo opwindt.



Hij zegt: “Er zijn drie aspecten aan de aantrekkingskracht van kousen, namelijk het visuele, het tactiele onderdeel en de glamour.”



“Het zijdeachtige gevoel van de kous is eveneens belangrijk, voor de drager en voor iedereen die het aanraakt. Het is een fijn gevoel wanneer een man zijn hand op de knie van zijn vrouw of vriendin legt.



“En die fraaie kousen doen je evenzo al snel terug denken aan een gouden eeuw van glamour en sexy Hollywood sterren. Ze roepen herinneringen op aan de jaren vijftig, toen vrouwen wellicht het meest glamoureus en vrouwelijk waren.”



Hoe de vrouw zich voelt

Maar het gaat niet alleen om het gevoel van de man, maar natuurlijk ook hoe de vrouw zich hierin voelt.



Sommigen dragen het graag, aangezien het als sieraden voor de benen een vrouw is. En wanneer dames kousen dragen, dan kunnen zij zichzelf vrij, zelfverzekerd en levendig voelen!



Wanneer een dame bijvoorbeeld zwarte sexy kousen draagt, dan passen deze perfect bij haar lange en fitte benen terwijl ze vol vertrouwen op haar rode hakken naar de (toekomstige) partner toe loopt.



Luxues en sexy

i-Mania kousen zijn luxueus en sexy ... allemaal in één krachtig pakketje. Ze worden veelal beschouwd als een geweldige accessoire dat kracht, seksualiteit, vrouwelijkheid, opwinding, mysterie, vertrouwen en volwassenheid uitstraalt ...



Nou kom op dames: gebruik jouw eigen benen als krachtig sexy wapen, om zo jouw partner er mee om jouw vinger te winden. En heel misschien vind jij al die fijne aandacht die jij dan ontvangt zelf ook heel opwindend!

i-Mania weet wel wat pure verleiding is!



sexy


kousen