Vandaag hebben we het hier bij i-Mania even over een speaker. Als je zo denkt aan het woord speaker, dan zou je heel snel geassocieerd kunnen worden met de voormalige UK parlement speaker John Bercow... Je weet wel, die soort voorzitter of mini-rechter die aan het einde van de Brexit toestanden in het lagerhuis een bijna rockster achtige status verkreeg. Orderrrrrrrrr in the house now!



Maar dit is niet de speaker die ik bedoel. Ik doelde namelijk meer op een fijne Bluetooth speaker, die niet aan jou vraagt om orde te houden, maar wel graag heerlijk muzikaal zijn kanalen openzet! En dat zou ook zomaar met house muziek kunnen zijn! Hoeft niet per se Brits te zijn... hoor!



De Bluetooth speaker

Laten we even verder praten over de draadloze Bluetooth speaker. Zoals de naam al doet vermoeden, is het belangrijkste verschil tussen een Bluetooth luidspreker en traditionele speaker dat er geen bekabelde audioverbinding voor nodig is.



Zolang de gadget in jouw hand Bluetooth ondersteunt, dan kan je draadloos een verbinding maken met de Bluetooth speaker. Het is ook veelal prettig draagbaar en compact, handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen, ongeacht de omgeving waar jij je in zal bevinden.



In ons moderne tijdperk van mobiele apparaten, gebruiken mensen meestal hun mobiele telefoon om naar muziek te luisteren wanneer ze op pad zijn. Het is volkomen acceptabel om muziek met je mee te dragen terwijl je onderweg bent, mits dit maar lopend, in het openbaar vervoer of relaxed elders is waar je niet een bestuurder hoeft te zijn en je handen vrij moet houden.



Een Bluetooth speaker is zonder meer erg prettig om te gebruiken. Hier zijn een aantal redenen waarom:



Gebruik ‘m overal thuis

Wanneer jij in de keuken kookt en naar muziek wilt luisteren, zou je een koptelefoon kunnen gebruiken, maar het snoertje ervan zou jij per ongeluk tezamen met jouw gesneden uitjes stuk kunnen hakken...



Maar als jij een Bluetooth luidspreker gebruikt, dan kan jij die gewoon lekker vrij op het aanrecht neerzetten om vervolgens jouw favoriete iTunes of Spotify afspeellijst te starten. En omdat die Bluetooth speaker zo lekker draagbaar is, kan jij ‘m uiteraard overal in huis gebruiken.



Gebruik ‘m om muziek te delen

Met een Bluetooth speaker kan je heel simpel jouw muziek afspelen om het op deze wijze met al je vrienden te delen. Om deze reden zijn Bluetooth luidsprekers super geschikt voor op reis of een mini-feestje met je buddies. Is het niet geweldig om liedjes te delen en plezier te hebben?



En eh, psssssssst: die Bluetooth speaker kan ook heel simpel aan een smartphone van één van jouw maatjes gekoppeld worden. Dan kan je eveneens hem of haar lievelings-tunes horen!



Gebruik ‘m buitenshuis

Een draagbare Bluetooth speaker is absoluut niet alleen voor gebruik thuis. Als je wat muziek in de achtertuin wilt beluisteren, in het park wilt picknicken of een klein persoonlijk dansfeestje wilt hebben met je vrienden, dan kan een Bluetooth speaker dit zeer gemakkelijk maken.



En voor degenen die van buitensporten en -activiteiten houden, kan een draagbare muziekspeler deze bezigheden een stuk aangenamer maken. Zo heb jij al snel overal en altijd, veel plezier buiten, met de fijnste deuntjes!



Gebruik ‘m voor handsfree bellen

Wanneer jij het beu bent om altijd met je oor aan de mobiele telefoon te bellen, dan zou je de luidsprekerstand van de Bluetooth speaker kunnen inschakelen. Een Bluetooth-luidspreker kan deze truc vaak uitvoeren, mits ie maar over een ingebouwde microfoon beschikt, die handsfree bellen ondersteunt.



Een draagbare Bluetooth speaker van i-Mania is een super coole gadget waar jouw leven een stuk muzikaler en levendiger van wordt. En of het nu voor jou bestemd is, of als een cadeau voor een partner, familielid of vriend(in), probeer er altijd luisterrijk van te genieten!



speaker