De zomer is de tijd voor spelletjes, feestjes, veel plezier en zwemmen in het water! Zo’n plonsend waterfeest is daarbij nooit echt compleet zonder leuke opblaas items. Dus wil jij ook graag in stijl blijven drijven of dobberen? Dan hebben wij van i-Mania een heleboel opblaas speeltjes die ervoor zullen zorgen dat er oneindig waterplezier te beleven valt!



Pomp je waterplezier groots op!

Opblaasbare speeltjes zijn er voor iedereen. Ongeacht de leeftijd of gelegenheid vind je altijd wel een thema of opblaasbare water toy dat bij jou past. Als jij bijvoorbeeld lekker wilt loungen in het water onder het genot van een koud drankje. Nou, dat kan dan prima met een grote opblaas ‘zwembadfloater’.



Voor al die warme zomerdagen zijn er allerhande jumbo floaters in allerlei leuke vormen beschikbaar. Denk maar aan een watermeloen, ananas, pizza slice, smiley emoji, zwaan, eenhoorn, et cetera.



Want voor de ultieme ontspanning biedt i-Mania veel bed vormige dobbers aan, opdat jij daar lekker op kunt liggen en genieten op het water. Ze zijn geweldig om erop te zonnebaden terwijl je langzaam over een meertje zweeft. En als jij het net even ietwat te warm krijgt, dan kun jij je gewoon in het water laten rollen!



Maar dit luieren hoeft niet alleen maar op het water plaats te vinden, want i-Mania biedt ook diverse modieuze opblaasbare ligbedden voor landrotten aan!



Zwembandjes en ringen

Soms hebben kleine kinderen een klein duwtje en/of wat inspiratie nodig om in het zwembad te spelen. Een grote selectie van opblaasbare tools van i-Mania kan hen dan zeker motiveren om een plons in het water te wagen en zo veel gezond plezier te beleven.



Onze zwembandjes en ringen helpen kinderen om te leren peddelen en om te blijven drijven. Jongere kinderen die nog niet kunnen zwemmen, kunnen zo nog steeds genieten van het in het zwembad spelen met hun ouders en broers en zussen, met een zwemring om hun middel of bandjes om hun armpjes.



i-Mania biedt daarnaast ook andere opblaas speledingetjes aan, zoals een strandbal in leuke kleurtjes en diverse maten. Je zou hier zelfs een hilarisch volleybal spel mee kunnen spelen.



Of het nu voor kinderen is die met hun vriendjes willen spelen of voor volwassenen die op zoek zijn naar wat ontspanning op een opblaasbare ligstoel bij het zwembad, i-Mania levert de perfecte opblaasbare zwembadvlotten en drijvers voor iedereen in jouw huis.



Zo kan je op één of andere manier altijd lekker ontspannen op een opblaasbare floater, veel plezier ermee in de zon beleven of het meenemen bij een ​​duik in het water. Met al dat opblaasbaar spul van i-Mania wordt jouw zomerse dag gegarandeerd een succes!



opblaas


strandbal