Autocamera's

In veel moderne auto’s van vandaag zijn er onmiddelijk al verschillende autocamera’s ingebouwd. Mocht jouw auto daar nou net niet over beschikken, dan biedt i-Mania jou diverse rearview monitors of achteruitkijk beeldschermen, achteruitrijcamera’s / rear view cameras en ander parking sensor technologieën aan om dit zelf te monteren.Camera’s in de auto bieden allerlei oplossingen voor verschillende problemen. Veiligheid is prioriteit nummer één, beveiliging is nummer twee.Om het veiligheidsprobleem aan te pakken, biedt i-Mania rearview monitors aan. Deze systemen voorkomen letsel door een breed zicht aan de achterzijde te verkrijgen, opdat jij kan zien wat er achter jou bevindt terwijl je aan het manoeuvreren bent.Om het veiligheidsprobleem aan te pakken, bieden wij van i-Mania eveneens car DVR’s en dashcams (eventueel in de vorm van actiecamera’s met zuignap) aan.Deze camerasystemen voorkomen vervelende rechtszaken door alles op te nemen wat er gebeurt terwijl je rijdt. Jij zal het bewijs hebben dat je nodig hebt in het geval van een ongeluk.Waarom rearview monitors gebruiken?

Achteruitkijkspiegels zijn al meer dan een eeuw een fundamenteel hulpstuk voor motorvoertuigen. Maar ondanks dat ze net zo nuttig zijn als buitenspiegels, hebben ze een aantal belangrijke nadelen: ze helpen jou niet om te zien wat zich direct onder jouw achterruit achter je auto bevindt en ze bieden geen groothoekbeeld.Het meest voor de hand liggende voordeel van een camera aan de achterzijde is dat deze meehelpt bij het voorkomen van lichamelijk letsel en mogelijk fatale ongelukken. Dit door jouw gezichtsveld uit te breiden, vooral onder de achterruit of kofferruimte.Naast het helpen beschermen van mensen en eigendommen achter een voertuig vergroten rearview monitors of achteruitkijk beeldschermen alsook jouw vermogen om verder te kijken dan de breedte van het beeld van een spiegel en helpen mee blinde hoeken te elimineren.Waarom rear view camera’s gebruiken?

Achteruitrijcamera’s / rear view cameras kunnen jou direct assisteren sneller en veiliger te parkeren. Achterwaarts gerichte camera’s geven de bestuurder een veel duidelijker en nauwkeuriger zicht op obstakels achter de auto en de meeste rear view systemen bevatten een waarschuwingstoon die jou laat weten wanneer je te dicht bij een voorwerp komt.Op het eerste gezicht lijkt het idee kinderlijk eenvoudig: wanneer jij je auto in de achteruitrij stand zet, wordt een camera aan de achterkant van het voertuig ingeschakeld en worden er videobeelden naar een monitor verzonden om te laten zien wat er achter jouw auto is.Maar de realiteit is een beetje ingewikkelder. Rear view cameras, zelfs in hun meest elementaire vorm, zijn vrij verfijnde stukjes technologie. Dus kunnen we stellen dat i-Mania jou voor een heel schappelijk prijs uiterst moderne electro techniek aanbiedt!Een parking sensor systeem

En dan is er nog een zogenaamd reverse backup radar-systeem... Dit is een parking sensor systeem die je op een alternatieve manier flink meehelpt bij het parkeren.Veilig parkeren en vooral de dode hoeken achter je auto beheren doe jij safe samen met i-Mania!

zuignap