Indien jij altijd op zoek bent naar jouw zoekgeraakte sleutels tussen de bankkussens of het huis verlaat om daarna te beseffen dat jij je smartphone bent vergeten, dan zijn deze ideale geniale uitvindingen speciaal voor jou gemaakt. Met één klik op de knop kan jij namelijk via een personal tracker jouw mobiele telefoon of zo activeren om te gaan bellen...



Of jou waarschuwen wanneer jij op het punt staat het huis te verlaten zonder jouw portemonnee. Dankzij de moderne Bluetooth en GPS techniek is jouw leven daarmee net even wat gemoedelijker geworden.



DE BAGAGE TRACKER

Niets bederft een reis meer na vele uren in de lucht te zijn geweest dan te weten te komen dat jouw bagage ‘verloren’ is en jouw kleren zich op een andere luchthaven bevinden.



Met al die technologie die we momenteel tot onze beschikking hebben, zijn er eveneens slimme i-Mania bagage trackers die jou kunnen assisteren met jouw bagage veilig te houden en je gemoedsrust te geven tijdens jouw reis.



BLUETOOTH TRACKER

De personal bluetooth tracker kan gebruikt worden om verloren sleutels, handtassen, tassen of portefeuilles op te sporen. Ze hebben rechtstreeks contact van unit tot unit met een bereik van ongeveer 25 meter.



Een mobiele of GSM bagage tracker kan het probleem van de GPS dekking omzeilen door het lokale mobiele netwerk te gebruiken om jouw bagage te tracken. Deze trackers zijn dan terug te vinden zolang ze zich binnen het bereik van hun mobiele torens of netwerk bevinden



Dit werkt overigens enkel in de luchthaventerminal zolang jouw telefoon werkzaam is en wanneer het in het land van verblijf toegestaan is.



GPS TRACKER

Een GPS tracker maakt gebruik van cellulaire technologie waarbij jouw item's GPS locatie naar een server wordt verzonden en die locatie overal via jouw smartphone gevolgd kan worden.



Zo'n GPS personal tracker kan één van de beste opties blijken, omdat het een GPS chip bevatten en overal ter wereld gevolgd kan worden. Daarnaast is het ongelooflijk nauwkeurig , maar kan qua functie beperkt worden in gebieden met obstakels zoals bomen, bergen en alsook gebouwen.



Het enige verschil tussen de twee versies is het bereik. Met een Bluetooth tracker kan je items van dichtbij volgen en met GPS trackers is het mogelijk een verloren gewaande tas of item in een andere stad of een ander land toch nog terug te vinden.



Het zou zelfs ideaal zijn om beide te hebben indien je een fervent reiziger bent.



JE KIND TRACKEN

En dan wat anders diersbaar tracken... Naarmate kinderen groter worden, willen ze verkennen, grenzen verleggen en hun eigen regels opstellen. Of het nu gaat om een gezinsuitje, een pretpark of een schoolreisje, met een personal tracker voor kinderen hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken.



En of jouw kind zich nu op de kleuterschool bevindt of op de middelbare school zit, een personal GPS tracker of horloge voor kinderen en andere draagbare GPS technologie helpen jou de dag van jouw kind bij te houden zonder al te opdringerig te hoeven zijn, opdat jij je dan niet meer ongerust hoeft te voelen. Maar word natuurlijk niet een stalker, want da’s niet cool!



Een personal Bluetooth en GPS tracker van i-Mania is een uiterst nuttige en betaalbare gadget om jouw gemoedstoestand te sussen. i-Mania weet wel wat cool is en je cool houdt!