Hier bij i-Mania houden we van huisdieren en wij geloven tevens dat huisdieren ons tot veel betere personen maken. Om deze reden biedt i-Mania de baasjes van hun huisdieren dan ook allerlei nuttige pet supplies aan om hen zo nog dichter bij hun huisdieren te brengen, opdat zij samen een fijner leven kunnen leiden!



Hondenkleding en schoenen

Houd je beste vier-voets-buddy in de mode met de nieuwste hondenkleding, puppy pyjama’s, onesies, schoenen en andere mogelijke kleding voor huisdieren.



Hier bij i-Mania vind je hondenkleding en -truien tot hoodies en strikjes voor jouw geliefde pup. We hebben een brede selectie hondenkleding, zoals allerlei seizoensgebonden truien, regen- en bovenkleding.



i-Mania is dan ook een speciale plek waar jij met een trots en gelukzalig gevoel iedere keer weer terugkeert voor spulletjes voor jouw geliefde hond.



Dit komt omdat wij absoluut jouw ware liefde voor je puppy begrijpen en met de juiste pet supplies jouw ‘doggie-fashion-statement’ stimuleren!



We bieden jou dan ook een breed scala aan kledingopties voor je puppy’s om ze als een echt familielid uit te laten zien. Wij zorgen er wel voor dat jij jouw viervoeters familieleden er een stuk meer verwend, geliefd en verzorgd uit kan laten zien!



Halsbanden

Houd jouw hond veilig en vertrouwd met onze collectie van praktische halsbanden, maar laat hem of haar er alsook schattig en stijlvol uit zien met wat extra decoratieve kenmerken. Bij i-Mania kan je altijd interessante prijzen en keuze mogelijkheden verwachten, dus dat geldt ook voor ons assortiment van halsbanden.



Voer bakjes

Honden zijn gewend aan een routine en reageren daarom beter als ze weten waar dingen in het huis zijn, inclusief waar ze moeten eten en slapen.



i-Mania’s gevarieerde assortiment van honden voer bakjes is handig voor het opzetten van een bestaand eetgebied voor jouw hond.



Bedden en matjes

Consistentie is de sleutel bij het hebben van een gezond en gelukkig huisdier, dus is het idem dito de moeite waard om te investeren in een duurzaam honden bed of mat welke ze nog lang zullen gebruiken. Je vindt ze bij ons wel op de site.



Andere accessoires

Zodra jij je puppy of volwassen hond een beetje beter hebt leren kennen, dan zal je al snel ontdekken welke accessoires hen op de lange termijn beter zullen assisteren.



Wij via i-Mania hebben daarom een gevarieerde selectie van huisdieraccessoires, waaronder hondendraagtassen en regenkleding of speeltjes die jouw hond thuis of tijdens een wandeling een stuk comfortabeler zullen maken!



Voor alle honden of andere huisdierenliefhebbers biedt i-Mania heel veel betaalbare dierbenodigdheden die jouw huisdier gezond, comfortabel en warm zullen houden. Bekijk zelf deze ruime collectie aan pet supplies maar relaxed online!