Carpe diem is een uitdrukking die afkomstig is van de Romeinse dichter Horace. Het betekent letterlijk ‘pluk de dag’, maar je kan het kan uiteraard ook omschrijven als ‘geniet terwijl je de kans hebt’.



Voor sommige personen zal Carpe Diem dicht in de buurt komen van hun persoonlijke levensfilosofie: te genieten van de geneugten van het moment zonder zorgen over de toekomst te maken. Zoals iemand die puur geniet van inspiratie, gezelligheid, creativiteit en mooie spullen...



Voor die mensen betekent ‘pluk de dag’ gewoon lekker shoppen. Zo iemand gaat voor de kick van kopen en je kan dan ook zeggen: hij/zij was ‘born to shop’!



Ze zeggen dat vooral vrouwen gek zijn op shoppen. Voor hen is winkelen vaak een manier van ontstressen. Ondanks dat veel vrouwen shoppen heerlijk vinden, is er een grote groep mannen die het afschuwelijk vindt.



Winkel in en winkel uit gaan zonder enig doel voor ogen is voor hen de grootste afgrijzing. Thuiskomen na alleen window-shopping is voor deze mannen een grote tijdsverspilling...



Maar wanneer je nu toch een beetje shop-a-holic bent en lekker zonder stress op je gemak om je heen wenst te zien... waarom doe je dat dan niet lekker relaxed online?



Want waarom zou jij niet genieten van de kleine (shopping) dingen in het leven. Waarom niet iets plukken waar je ook blij van wordt... Zoals het genot van een fijne dag deal van i-Mania.nl bijvoorbeeld!



Heb jij ook ineens zin om eens flink de dag te plukken? Surf dan snel naar de dag deals pagina van i-Mania en grijp of klik je kans op topaanbiedingen.



Online wensen worden via i-Mania.nl snel voordelig werkelijkheid!