Als het om liefde of een echt romantisch moment gaat, vergeet die Valentijnsdag dan maar, want die is té voor de hand liggend en voelt ook nog eens te duur aan. Met fantastisch eten, hartverwarmende liedjes en oh zo mooie lichten is het kerstseizoen de belichaming van de term ‘er hangt romantiek in de lucht’.



Als je een beetje mazzel hebt, dan leef je met de Kerst in een sprookjesachtig land. Die prachtig sprankelende kerstverlichting is in ieder geval overal terug te zien, of je dat nu leuk vindt of niet! Met nog meer geluk is er zelfs een witte Kerst, want wie droomt daar nou niet stiekem een beetje van.



Wat is nou een betere tijd om die speciale partner van je iets speciaals te geven zonder enige verwachtingen? Denk aan iets romantisch bij het bedenken van creatieve geschenken, zoals een vrijblijvende rugmassage of iets anders heel persoonlijks (en hopelijk intiems...).



Er is overal een hoop rood terug te vinden. Rood is synoniem met liefde, passie en romantiek en is in de kerstperiode overal genoeg te zien. Koppel dit aan decoraties zoals sneeuwvlokken en glinsterende sterren... en dit zal jou zonder meer heel veel behoefte geven om alsook naar die hand van je partner te grijpen!



Sommige van de meest hartverwarmende romantische komedies spelen zich af tijdens het kerstseizoen, zoals Love Actually, Serendipity en While You Were Sleeping. Misschien is het wel een absolute noodzaak om in die laatste (donkere) dagen van het jaar bij een geliefde te zijn.  Of zijn het wellicht al die kerstlampies die jou zo week van binnen maken...



Met de Kerst worden er de meeste huwelijks aanzoeken gedaan. In een enquête werd de kerstavond uitgeroepen (met 37 procent aanhang) als het meest romantische moment om die o zo belangrijke romantische vraag te stellen.



Daarnaast vond 57 procent van de mannen dat zodra je een relatie start jij eveneens saampjes die Kerst moet doorbrengen. Misschien is het zelfs de juiste gelegenheid (of reden) is om de schoonfamilie te ontmoeten!



Jawel romantische lezers èn lovers: die kerstavond is echt wel behoorlijk romantisch. En des te meer je erover nadenkt, des te meer redenen er zijn op te noemen om die kerstavond zo bijzonder romantisch te maken.



Vind jij namelijk ook niet dat die Valentijnsdag zo geforceerd en nep aanvoelt? Neem dan die fijne kerstavond: deze voelt pas heerlijk authentiek aan.



Noem dit alles dan ook maar een klein kerstwonder! Dus of het nu gaat om een wonderlijke zwangerschap, een (on)verwacht huwelijksaanzoek, of een ander lieflijk voorstel.... Niets voelt meer magisch in de liefde aan dan een gelukkige ‘happy-ever-after-Kerst’!



Een orgineel romantisch Kerst cadeau bestel je uiteraard persoonlijk bij i-Mania!

Dit bevat ietwat X-mas info van cleo.com.my, soyouthinkyoucanwrite.com & thecontentwolf.com