De school fun collectie die i-Mania biedt.

In de huidige competitieve wereld waarin wij leven is onderwijs (naast voedsel, kleding en onderdak) een basisbehoefte voor ieder persoon.



De volwassenen van morgen

Alle kinderen van vandaag bereiden zich daarom iedere dag weer volop voor om de volwassenen van morgen te worden. Deze groei loopt parallel met de toekomst van ons land en wordt uiteraard weerspiegeld in de kwaliteit van het huidige onderwijssysteem.



Een school moet daarom optimaal de nieuwsgierigheid van al deze jonge, beïnvloedbare persoonlijkheden stimuleren en hen voorzien van de juiste hulpmiddelen om betere en intelligentere personen te worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:



Mentaal

School is de belangrijkste bron van kennis waaraan kinderen worden blootgesteld. Het geeft hen onder meer de kans kennis te verwerven over mensen, literatuur, geschiedenis, wiskunde, politiek en tal van andere onderwerpen. Dit alles draagt enorm bij aan de ontwikkeling in het denkproces.



Sociaal

School is veelal de eerste plaats van socialiseren voor een kind. Tot die tijd zijn ouders en directe familieleden vaak de enige mensen met wie het kind menselijke interacties heeft.



Op school worden kinderen niet alleen blootgesteld aan nieuwe ideeën, maar ook iedere dag aan dezelfde klasgenoten. Dit zorgt voor sociale tools zoals empathie, vriendschap, participatie... Welke uiteraard heel behulpzaam zijn in hun toekomstig volwassen bestaan.



Fysiek

Een kind loopt verschillende fysieke ontwikkelingen door. Terwijl de wereld thuis al een fysieke uitlaatklep biedt, kan een kind op school al zijn of haar energie kanaliseren en meer sociaal uiten. Met de aanwezigheid van sport of ambachtelijke activiteiten kunnen kinderen hun grenzeloze energie eenvoudig richten op iets productiefs...



Onderwijs vormt de basis van iedere samenleving. Educatie stelt ons in staat om een toekomst op te bouwen met een slimmere generatie van mensen. Een school speelt zodoende een super-belangrijke rol bij het vormen van de toekomst van een land.



Toekomstige helden

En waarom kan i-Mania al deze toekomstige helden van een land dan ook niet assisteren door de ontwikkeling van hen te vergemakkelijken en te vergezellen met allerlei leuke, creatieve, plus uiterst behulpzame school toebehoren.



Want school zou voornamelijk een periode van ‘fun’ moeten zijn. Dus wat het kind er doet en hoe het zich erbij voelt, kan dan aangenaam verrijkt worden met i-Mania als een prettige school buddy leverancier.