Door jezelf niet te verzetten tegen alles wat liefde is en wat goed is voor jouw eigen ego, is er een heel goede moderne gadget actie beschikbaar: Jezelf in het selfie licht zetten!



Liefde voor jezelf is zeer belangrijk, dus schijn daarom dus heel simpel een aangenaam lichtje op me, myself en I!



Wat is dat: zelfliefde?

Zelfliefde is de vergeving, aanvaarding en respect voor wie jij diep van binnen bent... Met al jouw mooie en slechte onderdelen inbegrepen.



Als je van jezelf houdt, dan zorg je ook goed voor jezelf, respecteer je jouw beperkingen, luister jij naar je persoonlijke behoeften en respecteer jij je dromen genoeg om daarop in te spelen.



Wanneer je van jezelf houdt, dan is jouw geluk, gezondheid en gevoel van eigenwaarde allemaal van het allergrootste belang, omdat jij je realiseert dat je absoluut nooit echt van anderen kan houden wanneer jij niet van jezelf houdt!



Hoe van jezelf te houden

Soms lijkt het gemakkelijker om anderen lief te hebben dan om van jezelf te houden, maar zelfacceptatie is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelen van gezonde relaties met anderen. Gelukkig kan jij met een beetje oefening en geduld ook leren van jezelf te houden. Lees hier hoe:



Je innerlijke stem verbeteren

Negatieve overtuigingen over jezelf overwinnen. Veel mensen hebben moeite met het loslaten van negatieve gedachten die ze over zichzelf hebben. Deze negatieve gedachten komen vaak van mensen van buitenaf wiens mening wij waarderen en van wie we liefde en acceptatie zoeken.



Vermijd perfectionisme

Sommige mensen hebben moeite om niets minder dan perfectie van zichzelf te accepteren.



Als jij merkt dat je perfectionisme nastreeft en je negatief voelt over jezelf wanneer je minder perfect bent, onderneem dan drie eenvoudige stappen.



Stop met jouw huidige denkwijze en concentreer je vervolgens op de inspanning die nodig is om naar een doel toe te werken en voer dan gestaag de vereiste inspanning uit.



Schakel jouw negatieve filter uit

Alleen te focussen op de minpunten in jouw leven is een heel slechte gewoonte. Overmatige aandacht voor negatieve of minder gunstige gebeurtenissen in je leven kan er namelijk voor zorgen dat deze gebeurtenissen onevenredig belangrijk lijken.



Indien jij merkt dat jouw klagen over alles wat je overkomt slecht is, probeer dan een klein bewijs van het tegendeel te vinden. Het is vervolgens zéér onwaarschijnlijk dat alles echt slecht is.



Geef jezelf nooit een slechte naam.

Jezelf een slechte naam geven is jezelf reduceren van een mens naar een enkel element van jezelf die je niet leuk vindt.



Bijvoorbeeld zeggen “Ik ben zo’n mislukking” na ontslagen te worden, is onnauwkeurig en oneerlijk tegenover jouzelf. Maak in plaats daarvan de nuttige opmerking: “Ik ben mijn baan kwijt, maar ik kan deze ervaring gebruiken om een nieuwe baan te vinden en te behouden.”



Het selfie licht

Voel jij je ook goed over jezelf en houd je van alles wat je in jouw selfie licht ziet? Welnu, waarom zou jij die opnames van jezelf in jouw selfie zonnetje niet aangenaam aan jouw omgeving of de wereld tonen!



Het maken van de perfecte selfie lijkt moeilijker dan het is. Maar een i-Mania selfie licht beschijnt jouw schoonheid optimaal en belicht jouw social media bestaan met je selfies dus prima op!

Naar een idee van lonerwolf.com en wikihow.com