Is het jou, net als ons, niet opgevallen dat al die mobiele telefoons alsmaar groter en groter worden? En misschien klinkt het een beetje vreemd om het hier te melden, maar het lijkt er tegenwoordig wel op dat de smartphones steeds meer als een statussymbool gezien worden: net als auto’s, des te groter, des te beter dit door iedereen gezien kan worden! 



Zo’n super grote telefoon of phablet is in de meeste niet eens comfortabel, want met die extra XXXL maat, komt alsook extra gewicht. Hoewel dit voor al die vrouwen die dit kolossale ding na gebruik in hun handtas gooien weinig zorgwekkend is, is dit voor al die mannen met hun soms ietwat krappe broekzakken een redelijk probleem om er zo’n groot elektronisch fallussysmbool in op te bergen... 



En dan hebben we het nog niet eens over het simpele feit dat bijna iedereen er belachelijk uitziet als hij of zij zo’n gigantisch apparaat voor het gezicht houdt...



Comfortabel mee kunnen dragen 

Het comfortabel mee kunnen dragen van jouw mobieltje zou dus ook zeker één van de belangrijkste beslissende factoren moeten zijn bij de aanschaf van een nieuwe smartphone. Want het is tenslotte toch niet voor niets een ‘mobiele telefoon’, toch? 



Niet iedereen wil om deze reden een phablet. Sommige mensen willen niet eens een een 5 inch telefoonscherm. Ze willen gewoon de kleinste smartphone die ze kunnen vinden! 



Dus als jij daarom ook denkt dat sommige goede dingen in héél compacte verpakkingen zitten, dan zou je in dat geval maar beter eens naar de ultra mini Melrose smartphone collectie van i-Mania kunnen kijken.



Een Melrose mobieltje in miniformaat 

Zo’n Melrose mobieltje van i-Mania, die er in verschillende uitvoeringen leverbaar is, is namelijk een 4G smartphone in miniformaat voor iedereen. Een Melrose smartphone is speciaal ontworpen om klein te zijn, en met een reden! Want wanneer het niet nodig is om een omvangrijke en dure telefoon mee te nemen, dan stop je gewoon jouw Melrose telefoon in jouw broekzak... of soms zelfs het muntzakje ervan! 



Hoewel het absoluut waar is dat zo’n Melrose gadget niet ideaal is voor het bekijken van video’s of het spelen van de laatste mobiele games, is het zeker wel goed genoeg als een communicatieapparaat om mee te bellen, sms-en, e-mailen, enzovoort. Precies waar een telefoon voor bedoeld is. 



Denk bijvoorbeeld eens aan de Melrose S9 plus: de kleinste Android smartphone ter wereld (of één van de kleinste). Het beschikt over een 4G dekking, draait op Android 7.0 en is voor minder dan 100 euro verkrijgbaar. Er is tevens de Melrose S9X ultra draagbare smartphone, die een stuk goedkoper is, maar enkel over 3G connectiviteit beschikt. 



Vervolgens is er nog de Melrose 2019 END, een wel heel robuuste mini smartphone. Dit is zonder meer een aanrader voor de heel active outdoor mensen, aangezien de nieuwe vlaggenschip smartphones steeds maar groter, gecompliceerder en kwetsbaarder worden, om zo alsmede niet meer noodzakelijkerwijs aan alle eisen van een behoorlijk actieve levensstijl buitenshuis voldoen. 



Dit is een mini super robuust en schokbestendige smartphone voorzien van Android 8.1, plus een heuze vingerprint sensor. Dit is de perfecte telefoon is voor al je buitenavonturen, zakenreizen en het dagelijks leven.



De ultra mini conclusie 

Hoewel grote smartphones leuk (kunnen) zijn, wil niet iedereen een telefoon die niet in een zak of tas past... en niet iedereen heeft alsook handen die groot genoeg zijn om zich dusdanig over enkele van deze super grote schermen uit te strekken. Kleinere telefoons betekent niet automatisch mindere specificaties, maar ze kunnen alswel een kleinere prijskaartje betekenen, waardoor jij niet alleen geld maar tevens ruimte bespaart. 



Je moet meestal wel iets opofferen bij de aanschaf van een uiterst kleine Melrose telefoon van i-Mania. Maar daar staat tegenover dat deze absoluut heel prettig overal naartoe meegenomen kan worden. Je zou het daarnaast ook prima als een 2e mobielte kunnen gebruiken, waarmee je niet zoveel zorgen hoeft te maken om het te verliezen, als dat dit het geval zou zijn bij een peperdure vlaggenschip telefoon. 



Plus zo’n ultra compacte Melrose telefoon van i-Mania heeft ook wel iets vertroetelends wanneer de mensen aan jou vragen: “Zo zo, is dat jouw nieuwe kleintje? Wat schattig... wat een snoezig baby mobieltje! Mag ik ‘m even vasthouden?” 



MELROSE SMARTPHONE