The summer is magic, is magic oh oh oh. The summer is magic. You have to imagine, imagine oh oh oh!



De zomer van 2018 is zeker magisch te noemen. Het is ongetwijfeld warm, maar het biedt daarmee voldoende leuke momenten voor lekker eten, coole drankjes, luisteren naar zwoele zomermuziek en uiteraard entertainment!



Kom voor nog meer uniek betoverend zomer plezier hier ook even bij i-Mania op je flip flops binnen wandelen, want wij kunnen jouw zomer nog bijzonderder maken!



Klinkt heel interessant, of niet soms. Nou lees hieronder maar even verder hoe dit allemaal kan:



Het drijvende Rainbow Cloud waterbed voor in het zwembad is meer dan enkel een ‘drijvertje’ want het is een onverwacht gigantisch stuk drijfplezier van FUNBOY in de magische zomer collectie van i-Mania. Het is een heerlijk ontspannend paradijs voor op het water en hier prins of prinses heerlijk op dobberen is iets wat je absoluut niet wilt missen in deze mooiste zomer ooit!



Alhoewel, het kan misschien nog mooier, maar dan in je eentje wel te verstaan! Jij hebt wellicht al heel wat opblaasbare zwembad vlotten in je leven voorbij zien komen, maar ik beweer hier bij deze absoluut dat geen van die inflatables zo Instagrambaar was als dit unieke drijvende FUNBOY vlinder vleugel waterbed. Deze beauty is dan ook absoluut een vlinder meesterstuk!



De maker van deze FUNBOY water artikelen vindt dat het leven spannend en spontaan moet zijn, gevuld met epische avonturen en verhalen die onstaan wanneer je jezelf laat gaan. Nou met zo’n prachtig en fotogeniek waterbed zal dit zeker lukken. I-Mania is er van overtuigd dat de Facebook ‘Likes’ je om de oren zullen vliegen!



Ook heel veel fun en nog prettig comfortabel ook voor jouw voeten zijn de KEMA summer slippers met een eigen ‘ingebouwde grasmat’. Wellicht zien ze er niet heel glamoureus uit, maar opvallend zijn ze zeker! Nou nou, hop hop, da’s echt lekker zomers sjokken met die unieke flip flops!



En als je dan toch bij het zwembad of op het strand bent, waarom kijk je dan ook niet even naar zo’n heel bijzondere rond strandlaken van 150cm doorsnee met een fraai patroon. Of een enorm badlaken in een uiterst bijzondere vorm van een lotus bloem, Mexicaans Pixar ‘Coco’ stijl schedel, of wat dacht je van een super-grote pizza of ijsco!



Zie je nou wel: ik zei toch dat deze zomer heel bijzonder kan zijn!  i-Mania heeft hier zondermeer het bewijs dat de summer echt magic is!



Je zult je verbazen over hoeveel zomers plezier jij kan beleven met al dit moois van i-Mania.nl