Hoeveel mobiele bescherming heb jij nodig? Of misschien moet ik stiekem vragen: hoe onhandig kan jij wezen? Als je er namelijk zeker van wilt zijn dat je jouw mobiel ongestraft kan laten vallen of een flinke duikeling wilt laten overleven, dan heb je echt wel wat serieuze extra bescherming nodig.



Ook als je niet altijd voorzichtig bent, of wellicht als jij van een ruig leven houdt, dan wens je uiteraard meer dan alleen wat basisbescherming voor je smartphone. Denk in dat geval aan een uiterst degelijke kameraad voor je phone: een stevige tough armor case!



Er is uiteraard een duidelijke wisselwerking tussen het geboden beschermingsniveau en het gewicht plus toegevoegde massa van jouw mobiele beschermer. Maar als jij echt een goede complete bescherming voor je smartphone body wenst, dan is daar geen ontkomen aan.



Deze super robuuste tough armor cases zijn dan misschien wat omvangrijker en zwaarder dan een standaard case, maar met hun speciale ‘mini-airbags’ en versterkte hoeken verminderen zij het risico op beschadiging van jouw dierbare apparaat gelijk dramatisch.



De echt ultra robuuste cases moeten zelfs iedere mobiele hoek goed verpakken, als het kan inclusief alle bedieningsknoppen en zijn touchscreen. Dit type tough armor cases zijn in heel veel onhandige, gure of ruige situaties toch nog gemakkelijk te hanteren. Soms zowaar met natte handen of met handschoenen.



Sommige fabrikanten gaan bovendien zo ver met hun beschermfactor dat ze zelfs aan uitgebreide militaire normen voldoen. Deze zogenaamde MIL-STD-810 certificering omvat alles van druk en temperatuur, tot trillingen en impact.



Als je echter een case wenst die zeker een valpartij zal overleven, maar je wilt niet al te veel bulk toevoegen of een cover zonder een leuke stijl uitkiezen, dan zijn er zeker voldoende mogelijkheden hier op onze grote online i-Mania.nl markt te vinden.



Een standaard combinatiecover die goed werkt, is een houder met een harde buitenlaag, voorzien van een binnenlaag met een lekker zacht materiaal zoals die van siliconen. Dit alles om zo goed mogelijk de schokken op te vangen.



In het mobiele leven moet het vaak eerst een beetje goed fout gaan eerdat je leert hier goed mee om te gaan. Als jij niettemin een levenspad kiest die voor je mobiel niet altijd gemakkelijk is, dan ga je zonder een goede tough armor case waarschijnlijk echt de verkeerde en niet zo veilige kant op!



Wij weten allebei dat dit absoluut waar is. Dus, wanneer je ook denkt dat jouw mobiele leven een beetje ruw kan worden, dan is het niet moeilijk om dit even te onthouden: Houd je van ruig? Kom dan maar op met dit tough armor tuig!



Echt complete mobiele bescherming begint hier bij i-Mania.nl