Een dagje uit op de fiets langs heel bijzondere Nederlandse of Vlaamse routes is echt prachtig. Maar als je hierbij moeiteloos toegang wenst te krijgen tot apps voor navigatie, muziek en nog veel meer door een smartphone via één van de fietshouders van i-Mania op jouw fietsstuur te monteren, dan is dat uiteraard ook heel mooi. 



Fietsen is absoluut één van de gezondste transportmiddelen die je gebruiken kan. En of je nu op de fiets naar jouw werk wilt gaan of gewoon een fraaie rondrit op de fiets wilt maken, jouw smartphone moet daarbij dan wel op een veilige plek zijn. 



Op die manier kan jij de beste fietsroute in Google Maps zien, jouw berichten bekijken en oproepen beantwoorden zonder jouw handen van het fietsstuur te halen.



Voordelen smartphone fietshouders: 

Neem gemakkelijk deel aan mogelijke oproepen - Als jij fietst is het niet veilig om jouw mobiele telefoon met je handen vast te houden, en dit kan je zelfs een flinke boete van oom agent opleveren! Een fietstelefoonhouder is in dit geval perfect omdat je het gesprek in de luidsprekerstand kan zetten en je handen aan het stuur kunt houden. 



Gebruik een navigatie app - Met een fietshouder kan jij jouw navigatie app gebruiken zonder je blik van de weg af te wenden en eveneens de beste route naar jouw bestemming vinden en nemen. Je richt je enkel op het fietsen en je kunt instellen dat de Google Maps navigatiemiep (of gozer) jou via de luidspreker op je Android of Apple mobieltje aanwijzingen geeft. 



Toegang tot muziek - Je kan naar jouw lievelingsmuziek luisteren terwijl je fietst. Dit kan via een bedrade koptelefoon, maar handiger is een Bluetooth hoofdtelefoon of speaker te gebruiken. 



Simpele installatie - De meeste stuurbevestigingen zijn verstelbaar, zodat ze op elke mobiele telefoon en fiets passen. 



Bescherm je mobieltje tegen vallen - Deze smartphones fietshouders van i-Mania kunnen jouw smartphone goed beschermen, zelfs wanneer jij je op oneffen of hobbelige wegen bevindt. Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom mensen zo’n houder kopen. Ze kunnen zo een fietstocht maken zonder zich zorgen hoeven te hoeven maken dat hun mobiele telefoon valt en mogelijk (ernstig) beschadigd raakt.



Het fietsen in de provincies 

Ontdek bijzondere plekken in Nederland en Vlaanderen met de fraaie fietsroutes van Fietsnetwerk.nl en Vlaanderen-fietsland.be 



Een dagje met de fiets erop uit gaan laat jou namelijk heel snel een heel andere kant van de Nederlandse en Vlaamse provincies zien. Nederland, maar ook België, staat zonder meer al bekend als een fietsland. Zodra het buiten droog is, springen veel Nederlanders direct op de fiets. Het is dan ook een super activiteit om heerlijk te kunnen genieten van de natuur, de buitenlucht en van wat beweging.



Op de juiste plaats! 

Welnu, ben jij op zoek naar een veilige en betrouwbare manier om je smartphone op je fiets te monteren? Dan ben je hier bij i-Mania op de juiste plaats. Want als jij je mobieltje graag op je fietsstuur wilt bevestigen, voor navigatie, ritregistratie of iets dergelijks, dan heb je zeer zeker één van onze handige fietshouders nodig!



fietshouders