Veel kinderen vinden het heerlijk om het buitenleven te verkennen, maar anderen hebben misschien wat extra hulp nodig van een spannend speeltje om ze naar buiten te lokken. Op warme, zomerse dagen is water speelgoed van i-Mania daar zeker het perfect middel voor!Lekker badderen!

Voor heel kleine kinderen is lekker badderen en spelen ideaal. Het spelen met water was nog nooit zo eenvoudig en leuk. De beste manier om de aandacht van de kleintjes te trekken, is dan ook door ze iets te geven dat tot hun verbeelding spreekt, zoals allerlei leuke (kunststof) badspeeltjes. Je kindje zal daar zeker veel plezier mee beleven als het in een opblaasbaar zwembad(je) gaat.Maar zo’n opblaasbaar zwembad verkoelt niet alleen de kleintjes. Het brengt ook veel entertainment en waterplezier bij wat grotere kinderen, tieners zelfs volwassenen. De omvang van het zwembad zal dit allemaal grotendeels bepalen.Heerlijk vermoeiend!

En of je nu een bal raakt, een fort bouwt of besproeid wordt door een gigantische watersproeier, er is gewoon niets beters voor kinderen dan heerlijk vermoeiend een middagje buiten te spelen. En dan vooral als er water speelgoed van i-Mania bij betrokken is.Dit water speelgoed kan door de kinderen vrolijk heen en weer gegooid of prachtig gelanceerd worden. Zo’n soort spel met projectielen helpt de kids prachtig mee om hun hand-oog coördinatie en ruimtelijk inzicht aan te scherpen en geeft hen daarnaast ook nog eens een spoedcursus in zwaartekracht plus andere natuurkundige principes!Waterdruk op jouw vijanden!

Een van schuim vervaardigde pomp als waterkanon is uiteraard geweldig water speelgoed. Het concept is hierbij kinderlijk eenvoudig: schiet koud water naar alle ‘vijanden’ van je in de achtertuin. Zo’n water shooter heeft daarbij al snel een bereik van vele meters.Met nog grotere blasters in pompstijl als een soort klein waterpistool kan je zelfs nog serieuzer waterdruk op je ‘vijand’ uitvoeren. Ze bieden kinderen hierbij gelukkig een goedaardige vorm van waterplezier.Zo’n waterpistool is dan ook een klassiek buitenspel dat voor veel kinderen veel plezier oplevert en dankzij veel doorweekvermogen de kinderen ook aangenaam koel kunnen houden. En bij de dagen dat je liever niet nat wordt, brengt zo’n blaster ook voldoende opwinding (zonder met water gevuld te zijn) bij een schietwedstrijd in jouw achtertuin.Aangenaam bezig houden!

De zomer is het perfecte moment om jouw kleintjes naar buiten te brengen voor een leuk zintuiglijk waterspel. En dit water speelgoed van i-Mania is daarvoor is perfect!Op warme of hete zomerdagen in de achtertuin of op het balkon met water speelgoed van i-Mania spelen is voor velen een favoriete activiteit. Het is absoluut een bezigheid te die heel veel (kleine) kinderen altijd wel een uurtje of langer aangenaam productief bezig houdt!water speelgoed


zwembad


schuim waterpistool