Spel, spel... Jij ook altijd met je spelletjes!

De ‘hottest’games zijn er natuurlijk om jouw hele zomer koel te beleven! En of het nu om video games, familie spellen of een spel buiten gaat... i-Mania helpt je wel mee om heerlijk ontspannend en met veel plezier de zomer door te komen!



De zomer is hier!

Maar te midden van het warme weer met zijn lange dagen is er soms geen fijner gevoel dan prettig binnen af te koelen, achterover te leunen in jouw favoriete stoel en een heerlijke afleiding te vinden in een geweldige videogame.



Video games

Wanneer jij behoefte hebt aan een (portabel) video game console met een hoop ingebouwde classic games, dan ben jij hier bij i-Mania echt op het juiste adres.



Wil jij echter liever de game experience vergroten of verbeteren op jouw smartphone, nou dan kan dat ook hoor! i-Mania levert jou graag speciale game controller behuizingen om je spelletjes nog preciezer te spelen.



Er zijn hierbij zelfs varianten met ingebouwde powerbank om je nog langer te laten gamen zonder dat je jouw mobieltje aan het stroom hoeft te pluggen.



Vergeet uiteraard ook al die mogelijke accessoires voor jouw Nintendo, Sony PlayStation of Xbox console niet!



Outdoor games

De zomer is een tijd van barbecues, lekker hangen bij het zwembad of gewoonweg cool binnen videogames spelen. Maar lekker in de openlucht spelen is ook aan te raden.



i-Mania biedt vrolijke familie spellen en water artikelen aan om een super outdoor tijd te beleven. Want het is meer ‘fun-in-de-sun’ met al z’n zonnevitaminen en frisse buitenlucht!



Lekker buiten spelen is gezond, verlicht de stress, dood de tijd redelijk snel en is veelal een uiterst sociale aangelegenheid.



Gegarandeerd succes

Je hebt ook niet veel nodig om de kids bezig te houden, maar als je op zoek bent naar wat leuke ideeën die wat meer structuur in hun plezier aanbieden, dan zijn er hier bij i-Mania tal van fantastische games en activiteiten die je direct in jouw eigen kamer, achtertuin of elders kan doen.



Elektronisch of old-skool, bij i-Mania scoor je altijd het juiste spel voor je doel!