https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Shopping Cart:

0 item(s)

Bumper iPhone 7

Een bumper voor je iPhone 7 is een manier om je mooie telefoon te beschermen, zonder te veel aan het uiterlijk te veranderen. Veel hoesjes, zoals book cases, geven je telefoon een heel ander uiterlijk. Het strakke design dat iPhones kenmerkt gaat gedeeltelijk verloren.

Toch wil je je mooie en kostbare iPhone wel goed beschermen. Dit kan met een bumper voor je iPhone 7, die je tegen een zachte prijs en onder gunstige voorwaarden kunt bestellen bij i-Mania.

Wij zijn een veelzijdige aanbieder van smartphone-accessoires en ons aanbod aan hoesjes voor de iPhone 7 is zeer groot. Daarom ontbreekt ook een bumper voor de iPhone 7 niet in ons aanbod.

Bescherm je telefoon met een bumper voor de iPhone 7

i-Mania verkoopt veel leuke hoesjes met mooie prints. Maar hoe mooi de print ook is, sommige mensen vinden het jammer dat de iPhone zelf dan minder zichtbaar is. Voor deze mensen verkopen wij een bumper voor de iPhone 7.

Een bumper gaat om de rand van je iPhone 7, waarbij de voor- en achterkant altijd zichtbaar blijven. Zo behoud je zoveel mogelijk het mooie design waar Apple met hun iPhones bekend om staat.

De bumper past perfect om je iPhone 7, omdat deze er speciaal voor gemaakt is. Alle knopjes, zoals de aan- en uitknop en de volumeknoppen, blijven volledig bedienbaar.

Alleen als je de SIM-kaart wilt vervangen zal je je telefoon even uit de bumper voor je iPhone 7 moeten halen, maar dat is toch iets wat je maar zelden doet.

De bumper beschermt jouw iPhone 7 tegen krassen, stoten en barsten

Een bumper voor je iPhone 7 steekt aan de voor- en achterkant iets uit.

Dit zorgt ervoor dat bij een val op een vlakke ondergrond het scherm niet de grond raakt.

Je hebt met een bumper voor je iPhone 7 dus veel minder kans dat je barsten in je scherm krijgt.

Ook de kans op krassen op het mooie metaal wordt veel minder groot met een bumper voor je iPhone 7.

Je hebt je bumper snel in huis

Heb je de bumper voor je iPhone 7 gevonden die je mooi vindt, dan kan je deze snel en gemakkelijk bestellen. Betalen kan via meerdere handige en veilige opties. De verzendkosten houden wij zo laag mogelijk, vanaf €2,95.

Bestel je voor 17.00 uur op een werkdag en is het artikel voorradig, dan gaat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee. Zo kan je je iPhone snel van een stuk bescherming voorzien.

Doe langer met je iPhone, zonder het uiterlijk aan te tasten, met een bumper voor je iPhone 7 van i-Mania!

There are no search result for this landing page.