1Contacts
https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

I-mania heeft ervoor gekozen om uitsluitend de order afhandeling via email te behandelen. Wij maken gebruik van een verzend partij welke de orders voor ons verpakken en verzenden. Vragen over zendingen zullen wij daarom per email aan hen stellen voordat wij klanten kunnen berichten over de status van order of verzending.

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u het beste eerst de Meeste Gestelde vragen bekijken!

LET OP!!  Vragen over bestellingen worden uitsluitend per email behandeld. Wij hebben een verzender welke onze voorraad beheerd en onze bestellingen verzend. Bij hen dienen wij de status van een verzending op te vragen. Dus zelfs als u telefonische informatie wenst dienen wij eerst de status bij de verzender op te vragen en kunnen u niet meteen antwoord geven op de vraag.

Let u op aub! Wegens het Coronavirus kunnen lever,-en bezorgtijden uitlopen! Vandaar wij (verzend) indicaties aanhouden op de site en geen 100% bezorgdatums.

Ook de post en de leveranciers hebben te maken met speciale maatregelen en werkomstandigheden! Houdt u hier aub rekening mee! Onze hartelijke dank!:)

Vragen per email proberen wij meteen te beantwoorden, echter in sommige gevallen kan het langer duren doch altijd binnen 24 uur (op werkdagen). In sommige gevalleen kan het ivm drukte wat langer duren, graag hiervoor uw begrip.

 

Vestigingsadres: Zuidermeerweg 45, 1652 CT Zuidermeer

E-mailadres: info@i-mania.nl 

KvK-nummer: 54353661

BTW-identificatienummer: NL851271467B01

Persoonlijke informatie

Bericht

Captcha

* Verplichte velden