https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

ENKAY Hat-Prins voor 34mm Diameter circulaire Dial Smart Watch 0.2mm 9H oppervlaktehardheid 2.15D gebogen explosieveilige gehard glas scherm Film

Meer afbeeldingen

ENKAY Hat-Prins voor 34mm Diameter circulaire Dial Smart Watch 0.2mm 9H oppervlaktehardheid 2.15D gebogen explosieveilige gehard glas scherm Film

€ 6,95

Verwachte verzenddag is, vandaag indien besteld binnen 10 uur en 24 minuten!

Beschrijvingen
1. ultra-dun en uitstekende flexibiliteit. Het scherm is zeer dik en heeft perfecte adhesion.you hoeft niet te zorgen of de reflexen van uw horloge na het plakken van de film helemaal zou vertragen.
2. hoge hardheid. Deze gehard glas scherm film is gemaakt van premium getemperd glas en heeft een hardheid van meer dan 9H dus het voorkomen zelf worden dat kan gekrast of in stukken gebroken effectief en voortdurend. Als gebroken zal de gehard glas breken in kleine stukjes die niet scherp waardoor het meer veiliger voor gebruikers.
3. hoge definitie. De film heeft een lichttransmissie van tot 99%. Met hoge lichttransmissie en lage licht reflectie kan de film u voorzien van een high definition scherm net zoals gebruikelijk.
4. functionele. De Screen Protector kan uw horloge goed passen en maken een groot verschil betreffende de bescherming van uw horloge van kras vingerafdruk water olie stof schok slip enzovoort. Wanneer gekleurd met water bodem modder olie of andere bijlagen kan het zonder moeite gereinigd worden.
5. delicate touch. De film heeft een glad oppervlak. Zelfs de zijkanten van het scherm film voelt soepel vanwege het 2.15 D boog ontwerp.
6. handig voor gebruik. Het heeft uitstekende hechting. Als u wilt plakken van de film is het enige wat dat u hoeft te doen grondig schoon op het scherm.
7. duurzame. Met goede prestaties en hoge kwaliteit kan het werken voor een lange tijd.

Installatie-instructies
1. Gebruik de alcohol doekje en de microfiber stof schoon het LCD-scherm voor de installatie.
2. schil de beschermende laag van de zelfklevende kant.
3. zorgvuldig uitgelijnd het glas naar het scherm.
4. Druk op het midden van het glas dan zelfklevende deel zal verspreid over alle onderdelen soepel.

Waarschuwingen
1. als dit een product van glas is houd er rekening mee dat de randen van het glas de meest kwetsbare gebieden zijn.
2. bij het verwijderen voor hergebruik kunnen de adhesieve eigenschappen slijten in een mate waarin de beschermer van het scherm niet aan het apparaat houden zal. Het is niet aanbevolen om het wekken van de beschermer van het glas zodra het toegepast.
3. het gebruik van buitensporig geweld die installeren of verwijderen van de screen protector aan het product schade kan.