https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

ENKAY voor Xiaomi Mi 5s Plus Hat-Prins 0 26 mm 9H hardheid 2.5D explosieveilige kleurrijke volledig scherm getemperd glas scherm Film(Black)

Meer afbeeldingen

ENKAY voor Xiaomi Mi 5s Plus Hat-Prins 0 26 mm 9H hardheid 2.5D explosieveilige kleurrijke volledig scherm getemperd glas scherm Film(Black)

€ 9,95

Wordt vrijdag, 13 december verzonden indien besteld binnen 2 dagen, 14 uur en 15 minuten!

Meer kleuren en maten:
Over het product
1. hoge hardheid: Glas materiaal na verwerking van hoge temperatuur stalen oppervlaktehardheid tot 9 H effect weerstand is sterk niet gemakkelijk krassen
2. anti-veiligheidsmaterialen Film: Als gebroken het glas breekt in kleine stukjes die niet scherp waardoor het veiliger dan andere glasproducten
3. 2.5D getemperd glas: de 2.5D gehard glas bescherming scherm grens ronde hoek voor anti-chip
4. gevoelige Touch: hij glas is bedekt op de rug met een sterke Siliconenlijm die de installatie gemakkelijk en hecht de film stevig zodat het niet van invloed op het touchscreen van gevoeligheid.
5. automatische hechting: hoogwaardige antistatische adsorptie film gebruik maken het gezamenlijke product en split eenvoudige handige bediening

Let op
1. als dit een product van glas is houd er rekening mee dat de randen van het glas de meest kwetsbare gebieden zijn.
2. bij het verwijderen voor hergebruik kunnen de adhesieve eigenschappen slijten in een mate waarin de beschermer van het scherm niet aan het apparaat houden zal. Het is niet aanbevolen om het wekken van de beschermer van het glas zodra het toegepast.
3. het gebruik van buitensporig geweld die installeren of verwijderen van de screen protector aan het product schade kan.

Installatie-instructies
1. ontvet uw telefoon met de microvezel doek
2. Verwijder de beschermende folie op het glas
3. zet het glas op het scherm
4. als er andere accessoires neem dan de definitieve installatie


Geschikt voor: Mi 5s Plus.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: