https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

HUION 420 draagbare Smart 4.0 x 2 23 inch 4000LPI Stylus digitale Tablet handtekening bord met Digitale Pen

Normale prijs: € 51,95

Aanbiedings Prijs: € 38,96

Verwachte verzenddag is, morgen indien besteld binnen 1 dag, 9 uur en 40 minuten!

Over het product
1. met een compacte en lichte actief gebied van 4 x 2.23 inch kun je het overal gemakkelijk voor uw persoonlijke of zakelijke doeleinden zoals spelen OSU tekening schetsen bewerken van bestanden digitale handtekening invoeren en zo verder.
2. 4000 LPI resolutie en 2048 niveaus pen drukgevoeligheid maken u bepalen de dikte doorzichtigheid en kleur van de lijn meer vlot en natuurlijk.
3. een krachtige maar eenvoudig te gebruiken combinatie van Huion speciale digitale pen kunt u tekenen en schrijven natuurlijk en comfortabel zoals u zou doen op echt papier. De knoppen kan worden geprogrammeerd voor specifieke functies zoals een klik met de rechtermuisknop of klik met de linkermuisknop net zoals een draadloze muis en u kunt ook bladeren in documenten en webpagina's door te drukken op de middelste knop van de digitale pen over het werkgebied van de Tablet PC zodat het past voor zowel rechts en linkerhand gebruikers
4. met de USB-interface en onze bijgevoegde CD je hoeft alleen maar een Mac/Windows pc dan kunt u het stuurprogramma gemakkelijk installeren door gewoon volgens de instructies stap voor stap.

Functies
1. dank aan Huion 420 van ergonomische pen en getextureerde werkvlak zult u genieten van de vrijheid en het vertrouwde gevoel van pen op papier. Het is tijd om te laten vallen van de muis en de trackball en gaan met pen input omwille van de creativiteit van.
2. aantekeningen voor Word
Het toestaan van handschriften aantekeningen met de Tablet PC-Pen op Microsoft Word. Afgezien van Pantone PMS wordt Huion handtekening Pad 420 ook op grote schaal gebruikt in Microsoft Word voor aantekening die inderdaad handig voor kantoorpersoneel is.
3. eenvoudig en handig
Huion handtekening Pad 420 is een professionele grafisch ontwerpen-tool die gewoon alles wat nodig is pakken. U kunt foto's professioneel bewerken overal mee naartoe zo zijn gemakkelijk en handig mee te nemen.