https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

Huishoudelijke Mini Heat Sealing Machine pakket Sealer Clamps(Gray)

Meer afbeeldingen

Huishoudelijke Mini Heat Sealing Machine pakket Sealer Clamps(Gray)

€ 15,95

Verwachte verzenddag is, woensdag, 15 april indien besteld binnen 23 uur en 20 minuten!

  • Krachtbron: Batterij
  • Lengte afdichten: < 20cm
  • Type: Hand Held
  • Modelnummer: Mini Sealer
Functies van het product
?Dual functies & haak DESIGN? de zak warmte sealer is niet alleen een verzegeling machine maar een OPENING apparaat. Unieke kunnen sleuf haak dicht vandoor macht wanneer niet in gebruik en hangen over elke hoek van de keuken. Zeer veilig en handig mini zak sluitmachine.
?Best FOR HOME USE?The tas sealer is ideaal voor het afdichten van granen tassen kunststof partij tassen traktatie zakjes nemer-zak en kunststof rollen. Opnieuw de oorspronkelijke zak in plaats daarvan te gebruiken. om te voorkomen dat lucht of insecten de zak houdt voedsel en snacks frisser gezonder en langer.
?Easy aan USE?This heat sealing pasta machine is mini en draagbaar. Werkt gewoon met 2 AA alkaline batterijen (accu is niet inbegrepen in het pakket). Verwarm het item door te drukken op 4 ~ 8 seconden alvorens te gebruiken simpelweg schuif het langs de rand van een zak en het verzegeld luchtdicht.
?High QUALITY?ABS materiaal weerstand tegen hoge en lage temperatuur. Niet-toxisch Odorless duurzaam en compressie gemaakt met precisie de leider in geavanceerde housewares en keuken producten.

Bieden voordelige en eenvoudige manier om perfect het verzegelen van ongebruikte delen van voedsel in seconden. Geen meer muf chips en snacks.
Klein en exquise makkelijk mee te nemen in de zak reizen kan worden gebruikt de bescherming van het ontwerp van de haak om veiligheid te garanderen.
Werkt geweldig voor andere toepassingen: verzegelen van cosmetica voor onderweg of opnieuw verzegelen bevroren plantaardige zakken.

Specificaties:
Productnaam: Mini Sealer
Materiaal: ABS
Grootte: over 3.5x4x14.4 (cm)
Stroombron: 2 AA-batterijen gebruik alleen alkaline batterijen. (Niet inbegrepen in uw perceel!)