https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Shopping Cart:

0 item(s)

iPhone 4 oplader

Zoek je een 30-pins iPhone 4 oplader, die ook werkt op de iPhone 4s? Dan weet je misschien dat een iPhone 4 oplader van Apple nogal duur kan zijn. Maar niet bij i-Mania.

Wij bieden je op het gebied van een iPhone 4 oplader, die je daarnaast bijvoorbeeld ook voor de iPhone 3gs of iPhone 4s kunt gebruiken, een ruim aanbod. Dit aanbod aan opladers wordt je uiteraard aangeboden tegen gunstige prijzen.

Je kunt kiezen uit diverse kleuren en kabellengtes en wij hebben bijzondere modellen met extra functionaliteit, die Apple zelf niet aanbiedt. Dus als je om wat voor reden een nieuwe iPhone 4 oplader moet of wilt kopen, dan bevind je je op de juiste site.

Je kunt je iPhone 4 oplader snel en gemakkelijk bestellen, zodat je weer volop van je iPhone gebruik kunt maken.

Een iPhone 4 oplader in allerlei soorten en maten

Als je het assortiment van i-Mania bekijkt, zal je duidelijk worden dat het aanbod aan opladers bij ons breder is dan de standaard witte iPhone 4 oplader die Apple zelf bij het toestel levert. Ten eerste kan je kiezen uit diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor stoer zwart of lief roze.

Dit is niet alleen gewoon leuk, maar je kunt je eigen iPhone 4 oplader dan ook altijd onderscheiden van die van je vrienden en familie. Ook biedt i-Mania datakabels met langere snoeren, bijvoorbeeld van 2 of zelfs 3 meter lang.

Bij de gewone Apple lader is het snoer aan de korte kant, en als je bijvoorbeeld de stopcontacten hoog op de muur hebt zitten kan dit onhandig zijn.

Een extra lange datakabel kan je dan in je bestaande iPhone 4 oplader stoppen, en dan kan je je iPhone gewoon op de grond leggen. i-Mania biedt ook een nieuwe iPhone 4 oplader waar je ook een autolader bij krijgt.

Zo kan je je iPhone zowel in het stopcontact als in je auto opladen en kom je dus nooit zonder stroom te zitten. Daarnaast bieden we een multifunctionele iPhone 4 oplader die tevens een 8-pins stekker bevat voor de modellen vanaf de iPhone 5.

De kabel van deze oplader is uittrekbaar, zodat je nooit een te lang snoer hebt, want dat raakt meestal alleen maar in de knoop.

Koop al je opladers bij i-Mania

Om de prijs van een iPhone oplader hoef je het bij i-Mania niet te laten.

Wij bieden je deze opladers ook aan onder gunstige voorwaarden, zoals snelle levering.

Betaal niet teveel en vind de iPhone 4 oplader die je zoekt bij i-Mania! iPhone 4 oplader