https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

iPhone 5 kabels

Als je op zoek bent naar iPhone 5 kabels, ben je hier op de juiste plek. i-Mania heeft een groot assortiment aan verschillende iPhone 5 kabels, van het standaard witte kabeltje tot multifunctionele kabels en noodle en nettingstyle kabels. Het is bekend dat de kabel die bij je telefoon wordt geleverd niet de meest stevige is. Als deze kapot is, kan je dus bij i-Mania nieuwe iPhone 5 kabels bestellen. Ook als je de kabel te kort vindt, kan je een langere bestellen, of je kiest voor een multifunctionele kabel om er ook andere apparaten mee op te kunnen laden. Wat je ook zoekt op het gebied van iPhone 5 kabels, je vindt het bij i-Mania.

Ruim aanbod aan verschillende iPhone 5 kabels

Is de oplaad-/datakabel van je iPhone kapot, dan kan je bij i-Mania een nieuwe bestellen. Uiteraard hebben we deze iPhone 5 kabels in het wit, maar je kunt ook kiezen voor een ander kleurtje. Dit staat leuk en je weet altijd welke kabel van jou is. Wil je een langere kabel dan de standaard kabel, kies dan bijvoorbeeld voor iPhone 5 kabels van 2 meter lang. Hiermee haal je, ookals je stopcontact hoog in de muur is gemonteerd, moeiteloos de grond, terwijl dat met het standaardkabeltje vaak niet kan. Is je kabel kapot en wil je een steviger kabel hebben die minder kans heeft om kapot te gaan, kies dan voor noodle style of netting style iPhone 5 kabels. Deze hebben daarnaast nog als voordeel dat ze minder snel in de knoop raken. Iedereen vindt het immers vervelend om constant kabels te moeten ontwarren. In het aanbod van i-Mania vind je ook multifunctionele iPhone 5 kabels. Hiermee kan je ook oudere iPhones en iPads opladen, en daarnaast alle smartphones en tablets die met micro-USB werken. Micro-USB zie je veel op Android smartphones, zoals die van Samsung. Steek het ene eind in je smartphone of tablet en het andere eind in de adapter, en je kunt vrijwel elk apparaat opladen. iPhone 5 kabels werken overigens niet alleen voor de iPhone 5. Je kunt iPhone 5 kabels ook gebruiken voor de iPhone 5s, 6/6 plus, 6s, verschillende iPads, eigenlijk alle smartphones en tablets van Apple met een lightning aansluiting.

Kabel gevonden? Bestel hem snel en gemakkelijk

Heb je uit ons assortiment aan iPhone 5 kabels de kabel gevonden die je nodig hebt, dan kan je deze snel en eenvoudig bestellen. i-Mania levert binnen 1-4 werkdagen, dus je hoeft er niet lang op te wachten. Naast kabels heeft i-Mania ook nog heel veel andere Apple accessoires, zoals fietshouders en hoesjes. i-Mania is je specialist in Apple accessoires, waaronder deze iPhone 5 kabels! iPhone 5 kabels

There are no search result for this landing page.