https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

iPhone oplader

Is je iPhone oplader kapot, of zoek je er eentje extra, bijvoorbeeld voor op je werk of bij je vriend of vriendin thuis? Zoals je waarschijnlijk weet is een iPhone oplader van Apple nogal duur.

Om geld te besparen en toch goed je iPhone op te kunnen laden, kan je beter kiezen voor een veel voordeliger iPhone oplader uit het assortiment van i-Mania. Wij zijn een specialist in Apple accessoires van gerenommeerde accessoirefabrikanten.

Je krijgt bij ons goede accessoires tegen een gunstige prijs. Op het gebied van opladers heb je volop keuze in ons veelzijdige assortiment.

Kies de iPhone oplader die je mooi vindt

Zoek je eenzelfde witte iPhone oplader als degene die je bij je iPhone krijgt, dan kan je daarvoor bij ons terecht. Voor een fractie van de prijs die je bij Apple betaalt kun jij je iPhone weer overal opladen. Hier houdt het aanbod aan opladers echter niet mee op.

Ten eerste bieden wij de standaard iPhone oplader in diverse kleuren aan. Dit staat leuk, en eventueel kan je ook een kabel kopen in dezelfde kleur. Tevens kan je dan altijd zien welke iPhone oplader van jou is.

Qua opladers bieden wij ook andere vormen aan, zoals een kubusvormige iPhone oplader in diverse kleuren. Of kies voor een iPhone oplader die ingelegd is met imitatiediamantjes, een model dat veel vrouwen zeker zal aanspreken.

Ook qua functionaliteit volop keuze

Niet alleen op het gebied van vormgeving bieden wij je veel keuze. Ook qua functionaliteit is de ene iPhone oplader de andere niet. Wat dacht je van een iPhone oplader die meerdere telefoons tegelijk kan opladen?

We bieden ze aan met 2 USB-aansluitingen, en zelfs opladers waarmee je 4 smartphones of andere apparaten mee kunt opladen. Je kunt zo’n iPhone oplader overigens ook voor smartphones van andere merken gebruiken.

Heeft iemand anders een Samsung telefoon, dan kan je dezelfde oplader gebruiken. Je hebt dan alleen een ander kabeltje nodig, dat je bij ons ook kunt verkrijgen. Ook voor autoladers kan je bij i-Mania terecht.

Met zo’n iPhone oplader kan je in je auto je iPhone van stroom voorzien. Na een flinke rit heb je weer een volle batterij in je telefoon. Zoals je kunt zien verkopen wij een iPhone oplader apart van het benodigde kabeltje.

Dit zorgt ervoor dat je niet beide producten aan hoeft te schaffen als je maar een van beide nodig hebt.

Bestel onder gunstige voorwaarden

Bij i-Mania kan je een iPhone oplader bestellen onder aantrekkelijke voorwaarden.

Zo bieden wij snelle levering en zijn de verzendkosten zo laag mogelijk.

Betalen kan via meerdere handige en veilige mogelijkheden. Op die manier heb je snel je iPhone oplader in huis.

i-Mania, jouw veelzijdige specialist in iPhone accessoires!

There are no search result for this landing page.