https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

MacBook cover

Een MacBook cover geeft je de kans om je Apple laptop te personaliseren. Meer dan dat natuurlijk.

Ook al staan de Apple MacBooks bekend om meerdere sterke punten, zoals het gebruiksvriendelijke OS en de algehele degelijkheid mag ook het mooie design niet vergeten worden. Een design dat dan wel mooi mag zijn, maar het is wel allemaal hetzelfde.

Een MacBook cover geeft je de kans om je eigen draai aan het uiterlijk te geven en gelijktijdig je mooie apparaat extra te beschermen. Dan wil je natuurlijk wel alle keuze voor je MacBook cover. Ook dan ben je bij i-Mania aan het juiste adres.

Wij geven je alle ruimte om een design te kiezen voor je MacBook cover dat werkelijk past bij jou, voor prijzen die je de ruimte geven om ook eens te wisselen. Waar kies jij voor, welk design past bij jou?

Koop hier je Macbook cover!

Maak het compleet met een MacBook cover

Er zijn natuurlijk heel wat verschillende uitvoeringen van MacBooks. Geen nood, we geven je voor vrijwel ieder, zo niet ieder type, de mogelijkheid om de hoes te vinden die bij jou past.

Voor mensen die verliefd zijn op het design van Apple zelf hebben we bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een ‘hardcrystal’ beschermingshoes. Deze zijn doorzichtig, maar voegen wel een kleur aan je MacBook toe.

Zo bewaar je het al bestaande design en geef je er gelijk je eigen stijl aan. Deze MacBook cover beschermt je Apple niet alleen. De rubberen voetjes aan de onderzijde zorgen voor een betere warmteafvoer, waardoor je laptop nog beter werkt.

Zeer veel keuze dus qua MacBook cover in design, maar ook op praktisch gebied. Het mooie van deze Apple’s is natuurlijk dat je ze niet alleen thuis gebruikt, maar overal mee naartoe neemt. Dan is een MacBook cover niet alleen een leuk idee, maar ronduit verstandig.

Mooi, beschermend en scherp geprijsd

Dat je bij ons alle keuze hebt voor een MacBook cover zal duidelijk zijn. Daar houdt het echter niet mee op. We zorgen ervoor dat jij je bestelling zo snel mogelijk thuis krijgt. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Ook een MacBook cover is bij ons scherp geprijsd. Kan je geen keuze maken in de designs, kies dan meerdere covers die je leuk vindt.

Het zal vanzelfsprekend zijn dat naast een MacBook cover je bij ons voor veel meer terecht kunt. Van Apple, Android en zelfs voor de PlayStation vind je bij ons het aanbod voor accessoires voor je gadgets.