https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Shopping Cart:

0 item(s)

Micro USB to USB

Voor een micro USB to USB kabel in allerlei soorten, kleuren en maten kan je terecht bij i-Mania, specialist in accessoires voor smartphones en tablets. Als je een Android telefoon of tablet bezit, heb je daarvoor in de meeste gevallen een micro USB to USB kabel nodig.

In de toekomst zal waarschijnlijk overgestapt worden op USB type C, maar vooralsnog is micro USB de standaard.

Een micro USB to USB kabel, en de daarbij horende oplader, kan je tegen aantrekkelijke prijzen en onder gunstige voorwaarden bestellen in de webshop van i-Mania. Onze artikelen zijn uitgebreid getest en wij verkopen alleen producten van goede kwaliteit.

Ruime keuze voor een micro USB to USB kabel

Bij i-Mania heb je volop keuze als het gaat om een micro USB to USB kabel. Allereerst kan je kiezen uit micro USB versie 2.0 of 3.0. Die laatste wordt gebruikt door moderne Android telefoons en tablets en biedt hogere datadoorvoersnelheden.

Een 2.0 micro USB to USB kabel past op een micro USB 3.0 connector, maar let op: omgekeerd geldt dat niet. Bezit je nog een ouder toestel met micro USB 2.0 aansluiting, let er dan op dat je geen micro USB 3.0 to USB kabel koopt.

Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Vervolgens biedt i-Mania een micro USB to USB kabel in verschillende lengtes en kleuren aan.

Kiezen voor een felle kleur kan mooi zijn, en kan ook helpen om jouw micro USB to USB kabel te onderscheiden van die van een ander. Voor welke lengte je kiest is afhankelijk van hoe je de micro USB to USB kabel gaat gebruiken.

Laad je je telefoon of tablet op aan een desktopcomputer of laptop, dan is een korte micro USB to USB kabel voldoende en zit een lange kabel alleen maar in de weg.

Maar als je een wandoplader gebruikt en je hebt een hoog geplaatst stopcontact, dan heb je misschien een langere micro USB to USB kabel nodig. In beide gevallen biedt i-Mania wat je zoekt. Nylon netting kabels en noodle style kabels verdienen bijzondere aandacht.

De eerste variant, de nylon netting micro USB to USB kabel, is verstevigd met nylon. Dit maakt de kabel steviger en zorgt er tevens voor dat hij minder snel in de knoop raakt. Dit laatste geldt ook voor de noodle style kabel, die je tevens gemakkelijk kunt oprollen.

Bestel onder aantrekkelijke voorwaarden

Heb je de ideale micro USB to USB kabel gevonden? Als we deze op voorraad hebben en je hem voor 17.00 uur bestelt, dan gaat je micro USB to USB kabel dezelfde dag nog met de post mee.

De verzendkosten zijn zo laag mogelijk, vanaf €2,95 voor lichte pakketjes die door de brievenbus passen. Je hebt tevens 14 dagen bedenktijd, dus mocht je toch een andere micro USB to USB kabel zoeken, dan kan je je kabel binnen 14 dagen kosteloos terugsturen.

Een micro USB to USB kabel of adapter in vrijwel elke mogelijke variant bestel je bij i-Mania, specialist in telefoon en tablet accessoires!

 

Gerelateerde Micro USB kabel artikelen: